Nejat Uygur’Un Sağlık Durumu İyi
-
Ankara’da bir oyun sahneleyen Nejat Uygur, karayoluyla İstanbul’a dönmek üzereyken rahatsızlandı ve Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi’ne kaldırıldı. Babalarının hastaneye yatırıldığını haberini alan Behzat, Süheyl ve Ahmet Uygur hemen Ankara’ya gitti. Doktorlar, uygur’un inme teşhisi ile hastaneye yatırıldığını söyledi. Hastane başhekimi Prof. Dr. Teoman Benli, şu an için cerrahi müdahaleye gerek olmadığını açıkladı.
-Nejat Uygur’un doktorları, beyin damarlarında tıkanıklık oluştuğun ifade etti. Uygur’un daha önce de bu tür sorunlar yaşadığını, kalbinde sorunlar olduğunu dile getiren doktorlar, şu anda kalple ilgili bir sorun yaşanmadığını belirtti. “Yorgunluk, uykusuzluk ve aktif hayata bağlı stresle birlikte böyle bir olayla karşılaştık.Konuşuyor, hepimizi tanıyor” denildi.
Doktorlar, beynin sağ tarafındaki tıkanıklığa bağlı olarak, vücudun sol tarafında kan akımında yavaşlama olduğunu aktararak, Uygur’un sol kolunu hareket ettiremediğini, yüzünde kayma olduğunu, bacağında biraz hareket olduğunu, konuşmasının ise düzgün olduğunu ifade etti. Önal bu durumu, kısmi felç olarak nitelendirdi. Ancak durumunun tam belli olması için 48 saat geçmesi gerekiyor.
Basın toplantısına katılan Behzat, Süheyl ve Ahmet Uygur’un üzgün oldukları görüldü.
Uygur kardeşlerin, babalarının durumlarını İstanbul’da haber aldıkları ve Ankara’ya kısa süre önce geldikleri öğrenildi. -
En $evdiğim tiyatro oyuncularındandır. Allah acil şifa verir inşallah.
-
En sevdiğim tiyatro oyuncusu inşallah dahada iyi olur :( son yıllarda malesef sıra sıra değerlerimiz gitmekte Barış Manço,Kemal Sunal :(
-
Fotografin vardi nejat babayla ,cok severim kendisini , haberi duydugumda cok uzulmustum...ulkenin en kral tiyatrocusu ,efsane...
-
Halıya basma lan :)
-
ustadımızı allah acil sifalar wersin.. çok sevindim.. :) iyi olmasına :)
-
hergün videosunu izliyorum her seferinde de gülüyorum Allah şifa versin
-
nejat uygur = Eviricem Çeviricem Geçiricem
:) param yok memeddeki skeçde ne gülmüştüm ya İnşallah sağlığına kawusur bakalım olmaza yarın hastaneye ziyaretine gidicem başbakan bile gitmiş hastahaneye Ve espiri yapmiş nejat abimiz Yeter gidin artık tuwalete gidicem :) diye allah onu bize bağışlasın Amin
-
:(:(:( İnşallah Çabucak İğleşir....
Toplam Hit: 1634 Toplam Mesaj: 9