Neler Yapılabilir? Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Müridler/mürideler şimdi bi kızla tanıştım konuşuyoruz falan işte ... yani tanışma aşamasındayız birbirimizi daha ii tanımaya çalışıyoruz :D.. Ama bn asosyalin önde geleni olduğum için neler yapılabilir bilmiyorum :s

neler konuşurum ben bu kızla ??

nasıl konuyu bağlarım ??

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kitap, müzik, sinema hakkında konuşun. ya da kızın face'ini alıp hangi gruplara üye olduğuna bak, konuyu da ona göre aç.

ondan sonra da 

"aa yeni bir film var. bu hafta istersen beraber izleyelim"

veya

"bu kitabı sana hediye etmek için aldım.seveceğine eminim" 

veya

"müzik zevkimiz birbirimize çok yakın bu albüm çok severim al sende dinle" 

gibi küçük bütçelerle uzun yollar katedebilirsin. tabii bunlar ihtimal. nabza göre şerbet vermek en iyisidir. kız nelerden hoşlanır.neler yapar falan bunlar üzerinden muhabbet açmak daha iyi olur.bir de asosyalim demişsin. dezavantaj. o yüzden kızla ilk zamanlar başbaşa kalmamamaya gayret et. mimik ve sohbetlerinle kızı sıkabilirsin. o yüzden samimiyet kurana dek kalabalık ve mümkünse birşeylerle uğraşabileceğiniz yerlerde takılın.(arkadaş ortamı, alışveriş, gezme)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bilmem, kasma işte, bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi yapma, kültürlü/cool/ağır vb. gibi görüneceğim diye zorlama. İlgilen, soru sor, hayatıyla ilgili bir şeyler öğrenmeye çalış, anlatmayı ve ilgilenilmeyi sever herkes. Bir de herkesin seveceğinden emin olduğum diğer şey kendi zevklerini paylaşan biriyle o ortak zevk üstüne bir şeyler yapmak. Onun için de öğrenmek ve denemek lazım galiba.

Bu kadar.. Kasmamak, stratejik davranmamak, şunu söylerim bunu yaparım diye plan yapmamak en önemli şey gibi sanki. Ben mesela karşımda bir sonraki hamlesini hesaplamaya çalışan bir erkek gördüğümde geriliyorum.

Öyle işte.. İyi şanslar..

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

sağ olun :d başka önerileir olan var mı ?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 1064 Toplam Mesaj: 4