Nere Gidiyor Tahribat.Com
-
arkadaşlar son zamanlarda açılan konulara baktıgımda tahribat'ın amacından saptığını görüyorum giderek forumtr tarzı bişey oluyor dikkat edlim..
-
sen de yanlış yerde başlık açarak buna katkıda bulunuyorsun, hatırlatırım!...
-
dostum kusura bakma ama bence seninde şu açtığın konu çok boş bence neden diye soracak olursan sonuçta bu sitede bissürü admin arkadaşlarımız var yani sonuçta onlar neyin ne olduğunu çok iyi şekilde biliyorlardır yani sen kafanı yorma burası tahribat.com burası öyle kolay kolay amacından sapmaz
neyse bol şans kardeşim..!
-
Siz de abartmayın ülem :) daha son görüşmemizde admininiz ir2'e
saldıracaktım! Daha unutmuş değilim admininizin yamuğunu :))) Gerçi ben de
başlık taşırken, silerken hatalar yapmışımdır/yapıyorumdur. Ama sizin de özveri
göstermediğiniz bir ortamda 5 admin 10 mod ile biz de pek birşey yapamayız. Ama
ne yaparız? Seviyeyi olumsuz etkileyenleri affetmeyiz. Burası sadece bir hack
platformu değildir, doğru, burası bizim sanal alemdeki yuvamızdır. -
tahrikey bunu önüne geçmek için iyi bir önlemdi çünkü bazı ipni koparan şahsiyetler gelip üye oldu. lafım herkese değil yanlış anlamayın. bir çok iyi user olmasına karşın kendini bilmezlerde var.
-
bende sıkıldım başlıklara bakıyorum yarısı "yardım edin" "pc havaya uçtu" "msn nası heyklerim" dandik dandik mesajlar... adabına uygun olmayan tartışmalar... saçma sapan iş yapıyo millet.
hayır banlıyosun nereye kadar ? üye alımlarında bi seçim yapmak gerekir hep diyorum ben bunu
-
Tahri-Key Istiyoruz, Efsun hocam, emrindeyim...
-
Criminal bunu yazdı:
sen de yanlış yerde başlık açarak buna katkıda bulunuyorsun, hatırlatırım!...
tam ben dicekdim dai wallaha bak.... tahribat çişe gidior nere gitcek allahdan aklı basında 3-5 kişi varda forumu cekip cevirio a.q (akıllılar arasında ben yoqum)
Toplam Hit: 1027 Toplam Mesaj: 8