Nereden Mp3 İndiriyorsunuz ?
-
Uzun zaman sonra telefona mp3 indireyim dedim. Albüm şeklinde googlede yok olmuş herşey. Artık kimse upload işi yapmıyormu ?
Çok garip oldum ya. Sanki 50 yıl öncesinden gelmiş gibi forum bile bulamadım . Korkunç bir hal almış paylaşım olayı.
Yada bu olaylar hangi platforma taşındı. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Online müzik dinlemeyi sevmiyorum. Telefonumda duracak. İstedigim zaman dinleyecem.
-
youtube a giriyorsun hocam linki kopyalayıp https://cobalt.meowing.de/ buraya yapıştırıp indiriyorsun, video olarak istersende auto butonunu seç
-
-
A_REX bunu yazdı
Uzun zaman sonra telefona mp3 indireyim dedim. Albüm şeklinde googlede yok olmuş herşey. Artık kimse upload işi yapmıyormu ?
Çok garip oldum ya. Sanki 50 yıl öncesinden gelmiş gibi forum bile bulamadım . Korkunç bir hal almış paylaşım olayı.
Yada bu olaylar hangi platforma taşındı. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Online müzik dinlemeyi sevmiyorum. Telefonumda duracak. İstedigim zaman dinleyecem.
Hocam youtube premium alsan kafan rahat olur. Youtube music var, indir indir dinle. Yani mp3 indirme falan baya eskide kaldı :)
-
-
-
youtube dan seçiyorsun hocam sonra başına ss koyuyorsun. Örneğin: ssyoutube.com/dsdfsdf 320 kbps olarak en yüksek kalite de indiriyorsun mis. pc programları da mevcut aynı şekilde youtube linkini yada playlisti yapıştırıp indirebilen. Örnek program: 4K Youtube to mp3. indirirken kaliteye dikkat edersen kaliteli indirirsin.