Nero 8.X.X.X Sahte Yazım Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Durduk yerde kahrolası nero sahte yazım yapmaya başladı önce sahte yazım yapıyor arkadaşlar ardından dvd yi yazmaya geçiyiyor buda ortalama iki kat zaman kaybına yol açıyor kendi kendine yapmaya başladı bunu ? Nasıl çözerim bu durumu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barikat_diss
    barikat_diss's avatar
    Erkek

arkadaşlar neroda "Sahte Yazım" seçeneği seçersem nolur yani "Sahte Yazım" Ne İşe Yarıyor?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

nero kullanmıyorum imgburn kullanıyorum 1.5 mblık program nero gibi kasış bişe değil.tavsiyedir.

soruna gelirsek onun bi ayarı var ama kaç senedir nero kullanmıyorum,hatırlayamadım.

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nickneyime bunu yazdı:
    -----------------------------

nero kullanmıyorum imgburn kullanıyorum 1.5 mblık program nero gibi kasış bişe değil.tavsiyedir.

soruna gelirsek onun bi ayarı var ama kaç senedir nero kullanmıyorum,hatırlayamadım.

-----------------------------

aynen hoca nero yazarken çok kasıyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

neronun 6. sürümünden beri kullanmıyorum birsürü gereksiz şeyle şişmiş ve ayrıca yetmezmiş gibi ücretli.

Sana infra recorder ya da imgburn ü tavsiye ediyorum.Bu 2 program toplasan 10 mb yer kaplıyor nero 600mb dan aşşa kurtarmıyor ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

Slm.yazım ayarlarında azami yazım hızını test et, sahte yazım, yaz, bitince bilgisayarı kapat gibi seçenekler var sadece yaz seçeneği işaretli olsun sorun çözülür

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barikat_diss
    barikat_diss's avatar
    Erkek

ARKADAŞLAR SAHTE YAZIM NE İŞE YARIYOR BİLEN YOKMU YA :D

Toplam Hit: 2471 Toplam Mesaj: 7