Nero 8.X.X.X Sahte Yazım Sorunu
-
Durduk yerde kahrolası nero sahte yazım yapmaya başladı önce sahte yazım yapıyor arkadaşlar ardından dvd yi yazmaya geçiyiyor buda ortalama iki kat zaman kaybına yol açıyor kendi kendine yapmaya başladı bunu ? Nasıl çözerim bu durumu,
-
arkadaşlar neroda "Sahte Yazım" seçeneği seçersem nolur yani "Sahte Yazım" Ne İşe Yarıyor?
-
nero kullanmıyorum imgburn kullanıyorum 1.5 mblık program nero gibi kasış bişe değil.tavsiyedir.
soruna gelirsek onun bi ayarı var ama kaç senedir nero kullanmıyorum,hatırlayamadım.
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
nero kullanmıyorum imgburn kullanıyorum 1.5 mblık program nero gibi kasış bişe değil.tavsiyedir.
soruna gelirsek onun bi ayarı var ama kaç senedir nero kullanmıyorum,hatırlayamadım.
-----------------------------aynen hoca nero yazarken çok kasıyor
-
neronun 6. sürümünden beri kullanmıyorum birsürü gereksiz şeyle şişmiş ve ayrıca yetmezmiş gibi ücretli.
Sana infra recorder ya da imgburn ü tavsiye ediyorum.Bu 2 program toplasan 10 mb yer kaplıyor nero 600mb dan aşşa kurtarmıyor ;)
-
Slm.yazım ayarlarında azami yazım hızını test et, sahte yazım, yaz, bitince bilgisayarı kapat gibi seçenekler var sadece yaz seçeneği işaretli olsun sorun çözülür
-
ARKADAŞLAR SAHTE YAZIM NE İŞE YARIYOR BİLEN YOKMU YA :D