Nero Alternatifi Bir CD-DVD Yazma Programı
-
Yeniden merhaba müritler, umarım konu bu sefer silinmez, mod arkadaş alışmıştır bu nicke.. Bu nicki gördüğünde konuyu siler artık :) Şaka bir yana konuya geleyim..
Programın ismi Deep Burner, Nero nun alternatifi olarak kullanılabilir diye düşünüyorum.
Güçlü CD ve DVD Yazma Paketi
DeepBurner bir ve son derece güçlü gelişmiş CD ve DVD yazma paketidir. Yeni bir CD-DVD oluştururken autoruns yapmak için çabalamanız gerekmez. Yedeklemeler, şaşırtıcı fotoğraf albümleri oluşturmak herhangi bir veri, herhangi bir disk kopyalama , ISO dosyalarını ve Video DVD yapmak bu profesyonel yazılımla çok basit..! Yapmanız gereken tek şey indirmek :) Ayrıca program portable olarak çalışmaktadır. Nero gibi ram ve cpu fazla tüketmez. Sadece verilen görevi yapar o da CD-DVD yakmak (burn)http://rapidshare.com/files/241990659/DeepBurner_CD-DVD_Burning.rar
Hatamız olduysa affola..
Saygılar, sevgiler, selamlar..
-
Edit : ben de silinen konu loglarında niye göremedim diyodum :|
-
Hocam öteki silinmemişki :W
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Yeahahahaha :E
Bravo sonunda başardın :D
-----------------------------Çekirge bu işte yapsın 2...3 .... derken sonunda kuşun ağzına düşüverdi :D
-
arkadaslar kusura bakmayın bu konuyu en son açtık ama daha önce neronun tahtı.... isimli 3 konumuz silindiği için tekraradan açmıştık fakat gördükki bir tanesi duruyor...
bu yüzden hepinizden özür dilerim