Nero Backıtup?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    arkadaslar elimde resimlerim var uzantıları resimadı.jpg.nco arastırdım nero'nun BackItUp diye yedekleme toolu ile yapılandırılmıs bır tür sıkıstırma gibi fakat bir turlu bu toolu bulamadım acamıyorum arkadasımın pc de gormustum o dosyaların uzerıne tıklayınca winrar da oldugu gıbı sag tık menude BackItUp ile bu dosyayı ac gıbı bısey wardı nero yu yukledım ama dosyalar hala bılınmeyen formtta gorunuyor ve sag tık menusunede oyle bır ibare gelmedi yardımcı olursanız sevinirim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    öyle birşey varsa çok iyi olur ya

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    sanırım bişeyler buldum asagıdakı lınkler de nero 8 turkce var ve bahsettigim tool da yuklu imiş ben su an indiriyorum sonucu yazacagım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek

ege bunu yazdı:
    -----------------------------
    sanırım bişeyler buldum asagıdakı lınkler de nero 8 turkce var ve bahsettigim tool da yuklu imiş ben su an indiriyorum sonucu yazacagım
    -----------------------------
    linkleri unutmusum :)

http://rapidshare.com/files/60702590/nero_8.part1.rar

http://rapidshare.com/files/60848183/nero_8.part2.rar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

nero7 serisinde varmı bılmıyorum ben nero 8 kullanıyorum bende var. Ama kurmamısım ozellıklerını bılmıyorum. Neronun kendı boyle tanımlıyor

"Nero BackItUp dosya ve klasörlerinizi ve hatta sabit diskinizin tümünü yedeklemenize olanak tanır. Birden fazla CD veya DVD'ye yayılan yedeklemeler yaratın. Tek bir tıklama ile dosya ve klasörlerinizi geri alın ve yedekleme işlerinizi çizelgeleyin." 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    tamamdır yukledım dedıgım gbı bu surum ıcınde war BackItUp toolu calısıyor..kolay gelsin
Toplam Hit: 1482 Toplam Mesaj: 6