Nero İçin Yardım Yazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar , nerosmart ile vcd de resimleri izlenicek şekilde yazdıramıyorum vcd menüsüne geliyorrum yazdırıyorum ama hata alıyorum yazmıyor..Tam olarak VCD de izlenicek şekilde resimleri yazdırmanın yolu nasıldır arkadaslar

FthAяI(!)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

upp..

FthAяI(!)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Dediğin gibi bir yol varmı bilmiyorum ama benim yaptığım yol su;Resimleri windows movie makerda klip haline getirip nero ile yazdırıyorum ve vcd playerde seyredilebiliyor nero ile yazdıramadığın ki zamanlarda aldığın hata nedir ekran görüntüsü atarmısın

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

hocam hatayi yazmadan cozumu nasil bekliyorsun anlamadim..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 709 Toplam Mesaj: 4