Nero Sorunu
-
selam arkadşlar neroda yıne sorun var neoryu kurdum mpp3 yazdıracam yazdırmıyor kaydet dıyor ımage olarak ayaralra grdım olmadı sızce nedden olabılır ????????????
-
Bu soruya daha önce cvp yazmıştım,başka biriydi sanırım
Ayarlara bakman gerek. .iso formatında kayıt yapıyordur,image olarak.Bu da demektir program cd-rw yi tanımıyor veya birincil olarak seçilmemiş.Ayarları kurcalarsan image recovery sanırım oralardan bulursun birşeyler -
neyse tşkler ayarlara bnaktım ama bulamadımcd rw tanımıyorsa ne olcak bıosdanmı tanıtacagız??
-
eğer cd romu bilgisayar görüyorsa,yani bilgisayarıma girince cd row simgesi varsa sorun yok,ayarları kurcalama,sen şöyle yap o zaman.Eğer ayarı bulamdıysan tabii,neroyu kaldır,sonra tekrar kur,standart ayarlara gelir
-
evet nero yu kaldırdım yenıden kurdum fakat ayaralara geldım ıso bılmem ne fln var tam olarak ne yapmma gereklı ?????????plse helpppp
-
bak şimdi hocam,nero burda kurulu olsaydı daha rahat anlatırdım.Aklıma kalanları söylüyorum,bir yer var neroda,siyah bir simge,ona bastığında bir pencere açılıyor.Orda iki seçenek mevcuttur lisede.bir image biride cd rw,sen cd rw yi seçeceksin,sonra tamam falan dersin
-
neys e saol kardeş ben bi bakarım uamrım dedıgın gıbı olur tşkler
Toplam Hit: 1491 Toplam Mesaj: 7