folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Nesbox'ta Marioda İstediğin Yerde Başlama

Nesbox'ta Marioda İstediğin Yerde Başlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

nesboxta marioda körelmişim 5. ksımdan sonra geçemiyorum var mıdır bir hilesi vs vs kayıt etme hırs ettik ne yapmalıyız :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

valla hacım ben bomberbamda kaydediyodum. bölüm geçtikçe kaydedip sonra ölürsem yardırıyodum. 50 hakla falan bitirdiydim. kayıt tuşunu tam hatırlamıyorum da sanırım shiftti. ayarlardan bakabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Catilardan tavanlardan zipla finish in arka tarafında borulara gir.  6 7 8 den baslarsın.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Catilardan tavanlardan zipla finish in arka tarafında borulara gir.  6 7 8 den baslarsın.

yok kaldığım yerden canım azalmadan gitmek istiyorum hocam.

saveleyerek gidiyorum şimdi

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

valla hacım ben bomberbamda kaydediyodum. bölüm geçtikçe kaydedip sonra ölürsem yardırıyodum. 50 hakla falan bitirdiydim. kayıt tuşunu tam hatırlamıyorum da sanırım shiftti. ayarlardan bakabilirsin.

Bomberman deyince eski günleri hatırladım amk. Çok güzel oyundu.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    joe_black bunu yazdı

o kadar işim gücüm var senin yüzünden bomberman oynuyorum şu anda :D

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

üye olursan kaldığın yerden devam edersin, menusu var altta oyunun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

o kadar işim gücüm var senin yüzünden bomberman oynuyorum şu anda :D

tüyo: bianda bitirme. save et. ara sıra da saveyi yanlış kaydetmiş gibi yapıp bölüme yeniden başlarsan 1 ay falan idare ediyo.

@DevilRullz : Lode Runner da mı oynamayağhhkk

Toplam Hit: 860 Toplam Mesaj: 8