Nescafe Mycafe
-

bu makinayı deneyip kullanan varmı ?
-
Okul kantinlerindeki kahve makinasının ev versiyonu.
-
kahve otomatlarından sadece kafve içtim latte vs içmedim hiç. varmı onuda bilmiyorum. kullanna varsa memnun mu merak ettim.
-
vayyy güzel birşeye benziyor. takibimde.
çizik.
-
bi ara bende niyetlenmiştim buna limangoda hatta 160 TL idi sanırım limangodaykene fiyatı sonra dedim zaten sütsüz şekersiz sade kahve içiyorsun ne gerek var buna diyerekten vazgeçmiştim :)
-
sRcN bunu yazdı
bi ara bende niyetlenmiştim buna limangoda hatta 160 TL idi sanırım limangodaykene fiyatı sonra dedim zaten sütsüz şekersiz sade kahve içiyorsun ne gerek var buna diyerekten vazgeçmiştim :)
kahvenin her türlüsünü içerim. ama sütsüz sade şekersiz içerim genelde :P
dayanamadım ürünün siparişini verdim :D
güzelse burada yorum yaparım. hepsiburada da yorumlar hep olumlu.
-
la nescafe'ye kahve mumamelesi bile yapılmıyor. bi de "yanlızca nescafe gold'la çalışır" yazmışlar. hacı kusura bakma ama bunu almakla, esenler'de 2 liraya tavuk+ayran yemek arasında fark göremiyorum:) bu kadar para verceğine git tchibo'dan babalar gibi kahvesiyle birlikte al
Triumph tarafından 10/Oca/13 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler alan olursa sordurıyım var mı diye, büyük ihtimalle baya kitlemişlerdir. 1-2 gün sonra varmıymış diye haber ederim
-
Triumph bunu yazdı
la nescafe'ye kahve mumamelesi bile yapılmıyor. bi de "yanlızca nescafe gold'la çalışır" yazmışlar. hacı kusura bakma ama bunu almakla, esenler'de 2 liraya tavuk+ayran yemek arasında fark göremiyorum:) bu kadar para verceğine git tchibo'dan babalar gibi kahvesiyle birlikte al
hocam nescafe içmiyorum ben zaten. o yazana pek takılmıyacağım. jacops varken nescafe de kahve mi :)
özellikle monarch harika. makinayıda zaten jacopsla içmek için alıyorum.
edit. __hsyN__ ben bayadır araştırıyorum fiyat konusunda en son migrosta 199 du. ama burada birazda bkm express indirimi cezbetti sonradan.
179 a geldi 20 lira indirim yaptı. daha ucuzunu ben görmedim. yinede sen fiyat öğrenirsen yaz ne kadar geçirmişler bakalım :D
FOXXLY tarafından 10/Oca/13 23:08 tarihinde düzenlenmiştir