Nesneleri Çok Uzakta Görmek ?
-
konunun yeri yanlışsa mod arkadaşlar düzenlerse sevinirim. sorum şu
mesela kitap okurken bilgisayarda birşey okurken dikkatimi tam olarak o şeye verdiğimde herşey derinleşiyor sanki okuduğum şeye 10 metre öteden bakıyormuş gibi bir hisse kapılıyorum.
niye olur böyle bir şey ? gözler zaten miyop astigmat. acaba ondan mı oluyor ?
normalde takmam böyle şeyleri ama şimdi de oldu kafama takıldı.
-
Sorun sadece gözde olmaya bilir, bu sorunu kafana tak ve en kısa zamanda doktora git,
-
galiba göz yorulmasıyla ilgili önceleri banada oluyodu bu 55 ekran tv 32 ekran gibi geliyodu ama son zamanlarda yok
-
hani bi yandan da hoş oluyor :) sinemada en arka koltuktan perdeye bakmak gibi.. ama göz doktoruna bi görüneyim ben..
-
psikolojik te olabilir..
-
banada öyle oluyordu ; gözle ilgili.
Gözlük verdi. Düzelir gibi oldu, sorna gözlerim mahfoldu. Bir kaç aydır gözlük takmıyorum, görüşüm daha netleşti. Sulanıyor ama rahat görüyorum.
Kirpik diplerinde iltihap var ; 3 damla almam falan lazım... Çok uğraştırıcı, salladım.
-
bir adı vardı onun
mikrobilmem ne diye
edit:mikropsi galiba
büyük görmedi
makropsi imiş :D
wert tarafından 31/Oca/13 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
3 arkadasımda da boyle bıs vardı ve hepsınınde normalde gozlerı bozukdu(gozluk takıyolardı)
sadece 1 ının problem gozde bulundu. goz yorgunluguyla alakalı bıdurummu(tam manası ıle gozyorgunlugu degıl ama) bu goz bebegının kuculup buyumesı (yanı zoom yapma olaylarında) sıkıntı cıkmıs
dıger ıkısınde ıse psıkolojik bı durumdu. Hatta bırısı disleksiydi
-
karanlık bir ortamda bi yere odaklanıp baktığımda odaklandığım yer dahada karanlıklaşıyo gibi oluyo bende bu normal mi la ?