folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Net Cafedeki Güvenlik Yazılımını Nasıl Aşarım

Net Cafedeki Güvenlik Yazılımını Nasıl Aşarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar dün bi net cafeye gittim vista kuruluydu, bu makinaya usb disk taktım diski bilgi kopyalayamadım disk yazmaya karşı korumalı dedi pc yi resetleyince yaptığım tüm işlemleri geride alıyor? Kullanıcı hesaplarından hesapım yönetici olarakta gözüküyordu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Merhaba arkadaşlar dün bi net cafeye gittim vista kuruluydu, bu makinaya usb disk taktım diski bilgi kopyalayamadım disk yazmaya karşı korumalı dedi pc yi resetleyince yaptığım tüm işlemleri geride alıyor? Kullanıcı hesaplarından hesapım yönetici olarakta gözüküyordu,

cafe sahibine söylmemeyi denedinmi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    Robinson_Crusoe bunu yazdı:

cafe sahibine söylmemeyi denedinmi

500 gb diski doldurum demeye utandım be azizim, :P

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Makinayı resetleyince deep freeze tarzı bir program kullanılıyordur. Programın neyin nesi olduğunu bul. Şifre olarak kafenin ismini yada 123456 123qwe gibi şifreleri dene. Olmadıysa gugıl amcaya başvur programla ilgili şeyler araştır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    http://www.bilgiustam.com/usb-bellek-yazma-koruma-hatasini-asmanin-yolu/ bir dene bakalım büyük ihtimalle çalışacaktır.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    http://www.bilgiustam.com/usb-bellek-yazma-koruma-hatasini-asmanin-yolu/ bir dene bakalım büyük ihtimalle çalışacaktır.

Regedit koruması varsa ? onu nasıl aşacağız acaba,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam bilgisayar resetlendiğinde herşeyin eski haline dönmesi deepfreeze veya türevi bir programdan dolaydır.. usb koruması da genelde bu akınsoft vesaire yüzünden oluyor.. cafe yöneticisine söyle yardımcı olacaktır..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:
    hocam bilgisayar resetlendiğinde herşeyin eski haline dönmesi deepfreeze veya türevi bir programdan dolaydır.. usb koruması da genelde bu akınsoft vesaire yüzünden oluyor.. cafe yöneticisine söyle yardımcı olacaktır..

Söyledim mi yapılır edilir ama benim merakım sormadan nasıl edildiği,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    bence sormasın cunku adam para isteyebiliyor..hele 500 gb birşey cektiğinii gorer duyarsa kopararır vallahi çatır çatır parayı..:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Koruma registrydan sağlanıyor. tahribat için bi program yazdım bu korumayı kaldıran..

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=flashdisk&folderid=90164

ama değişikliğin geçerli olması için bilgisayarı yeniden başlatman gerekmekte. O zaman da depp freeze engeli var :)

yapacağın şey şu, depp freeze sürümü uygun kırıcı programını indir ve deep freezei kır, bilgisayarı yeniden başlatman gerek. Sonra benim yaptığım programı kullanarak korumayı kaldır ve tekrar yeniden başlat ve ondan sonra serbestsin :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 1788 Toplam Mesaj: 10