Net Cafelerde Msn Bulma..
-
net cafelerde depfreez olmasına karşın sanırım bazı dosyaları silmiyor.. ama belkide kafe programlarındandır tam ilmiyorumda ben diyeceklerimi yazayım siz analrsınız zaten.. =)
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
buraya girdiğinizde.. o pc de girilen msn adreslerinin hepsi kalıyor.. onları silmenin bi zararı varmı??.. çünkü net kafelere gittiğimde orda kalıyor.. kimsede bilmiyor genelde bunu.. müridler hariç.. kız msnlerini çalmak isteyenler varsa kafelerde denesin dicem ayıp olcak o bakımdan müridler.. dürüst olun ve bakmadan silin...
-
bu dosyaları silsem bişey olurmu msn adresimle ilgili bi hataya neden olur mu?
-
olmaz hicbirsey
o makineden msn girmis herkesin logunu tutuyor, ve tekrar girmek isterse on bellek yapiyor,
explorer'daki mantik yani..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------olmaz hicbirsey
o makineden msn girmis herkesin logunu tutuyor, ve tekrar girmek isterse on bellek yapiyor,
explorer'daki mantik yani..
-----------------------------
hımmm.. ok ok.. sağolasın.. birader.. -
Almandır bu:D
Kafasını tutup böyle beynine beynine vurmak istiyorum:Dalnının çatına:ÇD
-
bende cafeciyim benim pc lerde depfrez var
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
buraya girdim hiç bişiy yok tertemiz.
-
hocam deep freeze olsa bile silinmiyor die bişi yok, ya deep freeze acıkken girdin msne, yada deep freeze acık...
-
sumer bunu yazdı:
-----------------------------bende cafeciyim benim pc lerde depfrez var
buraya girdim hiç bişiy yok tertemiz.
-----------------------------o zaman depfreezle alakası yoktur. hani kafe programları oluyorya.. msni açık unuttun mesela o program masayı kapatınca herşey sıfırlanıyor msn falana kalmıyor. msn adresini anımsa yapmıyor.. o zaman o program silmezdir. bunu.. depfrezze c yi kökten götürüyordu sanırsam herşeyi sıfırlıyordu.. bende yanlış anlama oldu o zaman.. ok.. sağolun yine yardımlarınız için..