folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Net Cafelerde Msn Bulma..

Net Cafelerde Msn Bulma..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

net cafelerde depfreez olmasına karşın sanırım bazı dosyaları silmiyor.. ama belkide kafe programlarındandır tam ilmiyorumda ben diyeceklerimi yazayım siz analrsınız zaten.. =)  

C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

buraya girdiğinizde.. o pc de girilen msn adreslerinin hepsi kalıyor..    onları silmenin bi zararı varmı??.. çünkü net kafelere gittiğimde orda kalıyor.. kimsede bilmiyor genelde bunu..  müridler hariç.. kız msnlerini çalmak isteyenler varsa kafelerde denesin dicem ayıp olcak o bakımdan müridler.. dürüst olun ve bakmadan silin...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bu dosyaları silsem bişey olurmu msn adresimle ilgili bi hataya neden olur mu?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

olmaz hicbirsey

o makineden msn girmis herkesin logunu tutuyor, ve tekrar girmek isterse on bellek yapiyor,

explorer'daki mantik yani..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

olmaz hicbirsey

o makineden msn girmis herkesin logunu tutuyor, ve tekrar girmek isterse on bellek yapiyor,

explorer'daki mantik yani..

hımmm.. ok ok.. sağolasın.. birader..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Almandır bu:D

Kafasını tutup böyle beynine beynine vurmak istiyorum:Dalnının çatına:ÇD 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek

bende cafeciyim benim pc  lerde depfrez var

C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

buraya girdim hiç bişiy yok  tertemiz.

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hocam deep freeze olsa bile silinmiyor die bişi yok, ya deep freeze acıkken girdin msne, yada deep freeze acık...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    sumer bunu yazdı:

bende cafeciyim benim pc  lerde depfrez var

buraya girdim hiç bişiy yok  tertemiz.

o zaman depfreezle alakası yoktur. hani kafe programları oluyorya.. msni açık unuttun mesela o program masayı kapatınca herşey sıfırlanıyor msn falana kalmıyor. msn adresini anımsa yapmıyor.. o zaman o program silmezdir. bunu.. depfrezze c yi kökten götürüyordu sanırsam herşeyi sıfırlıyordu.. bende yanlış anlama oldu o zaman.. ok..  sağolun yine yardımlarınız için..

Toplam Hit: 938 Toplam Mesaj: 8