Net Framework Kurulmuyor
-
selam arkadaşlar,
laptopa net framework kurulmuyor. bu laptopta ilk defa deniyorum, 2 kere formattan sonra da denedim olmadı. tıklayınca dosyaları açıp bir klasöre atıyor ama devamı gelmiyor. nedeni ne olabilir?
-
yönetici hesabında mısın?
işletim sistemi ne ?
program kaldır da gözüküyor mu ? -
yönetici hesabındayım
win7
gözükmüyor
-
4.0a kadar W7 ile gelmiyor mu zaten ya ?
-
kardeşim bana da olmuştu. format attıktan sonra oyun pro kurarken firework 3.5.1 falan feşmekan diyordu. sonra online microsofttan indir felan diyordu. 3 5 defa indir dedim hata verdi. 3 4 farklı yerde nette denedim hızlı bi nette deneyince problem çözüldü. he öncesinde bide malwarebytes.org dan ücretsiz aracı indirip taratmıştım. belki onun da bi faydası olmuştur
-
3.5 deniyordum, 4 kuruldu fakat kurma amacım bir programdaki hataydı ve hatayı almaya devam ediyorum.
Açıklama:
Stopped working
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı:CLR20r3
Sorun İmzası 01:babil.exe
Sorun İmzası 02:1.0.0.0
Sorun İmzası 03:4a6585dc
Sorun İmzası 04:System.Windows.Forms
Sorun İmzası 05:2.0.0.0
Sorun İmzası 06:4ca2baf7
Sorun İmzası 07:2083
Sorun İmzası 08:52
Sorun İmzası 09:System.ArgumentOutOfRange
OS Sürümü:6.1.7601.2.1.0.768.11
Yerel Kimlik:1055
-
elle mi kuruyorsun.. windows7 update ederken Framework kurulumu geliyor otomatik kuruyor..
-
Framework kaldırmak için ufak bir yazılım var onu kullanmayı deneyebilirsin....
Link : http://blogs.msdn.com/astebner/pages/8904493.aspxwin7de işe yararmı bilmiyorum ama ben xpde benzer bir sorunu bununla çözmüştüm.Bu yazılımla bütün framework versiyonlarını kaldırıp windows update yardımıyla sıfırdan kurmuştum sorun çözülmüştü.İstersen bir dene belki işe yarar...
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------elle mi kuruyorsun.. windows7 update ederken Framework kurulumu geliyor otomatik kuruyor..
-----------------------------şu an problem yok hocam yalnız bir programıda hata alıyorum yukarda yazdım.
-
4.0 bilgisayardan kaldır ccleaner la pc ye temizle sonra sirayla 3.5 ve ardından 4.0 kurumunu gerçekleştir