folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder .Net Frmwrk 4.0 + IIS7 + Winsrv 2008'Da Aspx Çalıştıramama

.Net Frmwrk 4.0 + IIS7 + Winsrv 2008'Da Aspx Çalıştıramama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Başlık biraz fantazik oldu ama idare edin arkadaşlar 2 gündür uykusuz uğraşıyorum. VS 2010 üzerinde Net 4.0 ile Telerik componentlerini kullanarak geliştirdiğimiz bir proje var. Windows Server 2008 kurulumu yaptım, IIS7'yi sadece ASP.Net çalıştıracak futureları ile sonra olmayınca tüm futureları ile kurduk, üzerinde net 4.0 kurduk. IIS Management da Site'nin Pool'unu Net 4.0 yapıp Classic moda çekip çalıştırdığımızda

HTTP Error 404.17 - Not Found

Most likely causes:

The request matched a wildcard mime map. The request is mapped to the static file handler. If there were different pre-conditions, the request will map to a different handler.

Things you can try:

If you want to serve this content as a static file, add an explicit MIME map. 

Hatası alıyorum ve kafayı yedim 10 defa farklı sanal üzerinde 40 kere IIS framework kurdum. Eksiğim yanlışım nerde acaba?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Windows update'lerin hepsini yaptığımda sorun düzeldi

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 1550 Toplam Mesaj: 2