Net Gitti Hata Verio (Yardım)
-
yaf muridler dünden beri nete giriom açılmoı modem ışıkları yanıo normal net gösterio ama girince 'please wait while you are redirected' hatası gelio sonra biraz bekliyip sayfa gösterilemio dio ne yapmalıyım yaf bi Çözüm bilen ?
-
modem ayarların default a donmustur sanırım. modem markasına gore ayarları war google da arat yaparsın hacım.
-
modem tanıtımı mı yapcam dün yaptım system çöktü formatı sabah yaptım yine öle olmasın yada baktığım sitede yanlış anlatım olmasın
-
modeminin marka ve modelini solesene dostum sen..
ama genelde soyle olur dene bir istersen simdilik hmn :
192.168.1.1 yaz giriş yap admin admin yada root root yada admin password dene 3 unude sonra giriş yap panelin resmini cek yardımcı olalım. -
tmm dostum 2 dk sonra yolluom
-
ok yolla buralarda olursam cevaplarım.
-
yaf hocam simdi senin verdiğin ıp ile bişi çıkmadı 10,0,0,2 yazdım modem şifre kullanıcı adı girdim bi safya çıktı bizim modemın markası e-con şimdi fotoyu ımgeshack atmaya çalışıom
-
tamam dostum . benim werdigim ip de hepsinde calısır gibi bise solemedimde nese xD . her modeminki farklıdır genelde o olur demistim. o modemi hic duymadım da bakalım bı paneline up et bakalm
-
http://img222.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img222/5100/1221054254nlo.smil al hocam bu heralde gerçi manyak hareketli felan bişiler yaptı bi halledelim yaf iftarsn sonra evde net olmayınca zor:d
-
hacım slideshow neyin nesi bise belli olmuo zoom yapıo vs de ayarlar kısmı olur oradan kullanıcıadı@ttnet sifre : telefon numaranı gir 8-35 fln olacak onlara dokunmadan direk kur modem resle olur.
-
kaydettiksen soramı yapam bunları çünkü bildiğim kadarıyla bu bizim modemde res attığında kaydı silio felan manyaklaşıo
Toplam Hit: 1066 Toplam Mesaj: 11