Net Send Bomber (PC
-
S.a arkadaşlar gümleyici virüsünden sonra yepyeni bir kıl edici programla daha karşınızdayım :) Bu programın ismi Net Send Bomber.Program herhangi bir yerel ağdaki PC'nin adını yazdığınızda yada internetten IP'sini ele geçirdiğiniz bilgisayara belirlediğiniz aralıklarda,belirlediğiniz sayıda yada sınırsız sayıda istediğiniz mesajı atarak karşı tarafın bilgisayarının mesaj yağmuru altında kalmasını PC'sinin donmasını,yavaşlamasını sağlıyor.Tek yapmanız gereken karşı PC'nin ip numarasını girmek o kişiye herhangi bir dosya dosya yollamak zorunda kalmadan flood yaparak huzurunu kaçırmak.Program messenger hizmeti altından çalıştığı için o kişiye birşey göndermenize gerek yok.Hadi size iyi eğlenceler :))
İndir -
link çalışmıyo...
bastık ama hadi hayırlısı ..:)
-
Linki düzelttim.Saygılarımla..
-
duzelttiğin linki de bi zahmet verseydin ?? nereye tıklayacaz?
:))
-
okeydir...paylaşımın için teşekkürler
-
ben pek emın degılım sen hele bır ıp no nu attırtta suraya online bir deneme yapalım pc n cokunce msnden haber ver: )))))))))))))))))))
paylasım ıcın sagol kardesım..saka saka.
-
ben zamanında net send le çok program yaptım.
net send birtek yerel ağda msj gönderir. internette göndermes. Bilgisayarı filan da takılmaz kenara alırsın msj yazan şeyi işine devam edersin.
-
Hayır internettende gönderiyor.Programı her türlü denedim sorunsuzca çalışıyor ve nettende mesajları gönderiyor.Bilgisayarın takılmasına gelince sen pencereyi alta koysanda arkadan mesajlar geliyor fakat pencerenin arkasında oldukları için gözükmüyorlar.Yazdığım programda 1 milisaniye içinde sınırsız mesaj yollayabiliyorsun.1 saniyede normal hesaba göre 1000 mesaj gitmesi gerekiyor.Tabi netinin hızına göre gidiş zamanı değişir onu bilemem fakat ne olursa olsun mutlaka yerine ulaşacaktır.
-
Hortlatalım konuyu :)
"net send 127.0.0.1 tahribat" Windows 7 de çalışmıyor sanırım ?