Netbeans Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

Hocalar herkese selamlar

web servisleri dersi için netbeans kurduk cihazlara ama client ve kaynak kodu çağırırken sıkıntı oluyor ve localhosttan 

ekrana yaptırcağım işlemi bastıramıyorum.hoca bazı portları kapatman gerekiyor olabilir çalışması için dedi ama port nasıl kapatabilirim 

yardımcı olabilcek olan var mıdır ?

şimdiden çok sağolun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

bazı portları kapatmak ne alaka anlamadım ama kullanılan port uzerinde tekrar baglantı acamazsın.output da gozuken hatayi yazarsan yardimci olmak daha kolay olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    musdawdaf bunu yazdı

bazı portları kapatmak ne alaka anlamadım ama kullanılan port uzerinde tekrar baglantı acamazsın.output da gozuken hatayi yazarsan yardimci olmak daha kolay olur.

ekrana output u alamadım bile ve hatayı hatırlamıyorum şuan ayrıca yazdığım kodda doğruydu.

format atıp hiçbir program kurmadan direk jdk ve netbeans kursam sorun çözülür mü ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkan5816
    furkan5816's avatar
    Erkek

Hatayı tam belirle screenshot al ki ona göre çözüm önerebilelim.

furkan5816 tarafından 30/Mar/14 22:53 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek
    ferriere bunu yazdı
    musdawdaf bunu yazdı

ekrana output u alamadım bile ve hatayı hatırlamıyorum şuan ayrıca yazdığım kodda doğruydu.

format atıp hiçbir program kurmadan direk jdk ve netbeans kursam sorun çözülür mü ?

buyuk ihtimal server sıkıntısı falan var. tomcat ya da glassfish outputlarını diyorum.

Toplam Hit: 1359 Toplam Mesaj: 5