Netbeans Sorunu
-
Hocalar herkese selamlar
web servisleri dersi için netbeans kurduk cihazlara ama client ve kaynak kodu çağırırken sıkıntı oluyor ve localhosttan
ekrana yaptırcağım işlemi bastıramıyorum.hoca bazı portları kapatman gerekiyor olabilir çalışması için dedi ama port nasıl kapatabilirim
yardımcı olabilcek olan var mıdır ?
şimdiden çok sağolun
-
bazı portları kapatmak ne alaka anlamadım ama kullanılan port uzerinde tekrar baglantı acamazsın.output da gozuken hatayi yazarsan yardimci olmak daha kolay olur.
-
musdawdaf bunu yazdı
bazı portları kapatmak ne alaka anlamadım ama kullanılan port uzerinde tekrar baglantı acamazsın.output da gozuken hatayi yazarsan yardimci olmak daha kolay olur.
ekrana output u alamadım bile ve hatayı hatırlamıyorum şuan ayrıca yazdığım kodda doğruydu.
format atıp hiçbir program kurmadan direk jdk ve netbeans kursam sorun çözülür mü ?
-
Hatayı tam belirle screenshot al ki ona göre çözüm önerebilelim.
furkan5816 tarafından 30/Mar/14 22:53 tarihinde düzenlenmiştir -
ferriere bunu yazdımusdawdaf bunu yazdı
ekrana output u alamadım bile ve hatayı hatırlamıyorum şuan ayrıca yazdığım kodda doğruydu.
format atıp hiçbir program kurmadan direk jdk ve netbeans kursam sorun çözülür mü ?
buyuk ihtimal server sıkıntısı falan var. tomcat ya da glassfish outputlarını diyorum.