Netbeans&Java

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

Ben bu ara javaya merak saldım gsmler için basit kullanışlı birşeyler lazımda acaba bu program işime yarramı ayrıca bu konuda bilgisi olan varmı?

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

gsm için servis yazmakmı yoksa cep telefonları için mi program yazmak ?
    gsm'ler için servis yazıcaksan java ee ve netbeans indiriceksin eclipsete olabilir
    mobil programlama içinde java me 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

gsm için servis yazmakmı yoksa cep telefonları için mi program yazmak ?
    gsm'ler için servis yazıcaksan java ee ve netbeans indiriceksin eclipsete olabilir
    mobil programlama içinde java me 

-----------------------------

Cep telefonları için yani mobil programlama bu konuda döküman bulabilirmiyim?

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    javanın kendi sitesinde var aynı zamanda cep telefonu üreticilerinde ve bir sürü yabancı kaynakta mevcut

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    Ayıptır sorması ama http://java.sun.com/javame/downloads/index.jsp bu sayfadakilerden hangisi benim işlem yapabilecek bi tlf programı için işe yarayacak program??

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    abicim sen javame'yi indiriceksin birde eclipse yada artık ne kullanıcaksan indirip normal program yazar gibi yazıcak sonrada cep teline atıcaksın bu kadar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

Kızma abim işte bende bilmiyorum ondan şey ettim..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

http://www.netbeans.org/kb/60/mobility/cdc-quickstart.html su linke bir bak... tavsiyem netbeans ve netbeans in mobility pack ini kullanman... bunlari indirip kurduktan sonra verdigim adrese bir goz at... sonra sormak isdedigin biseyler varsa sorarsin ben biraz anliyorum bu isten...

ne tarz bir program olacak ?

Important Edit: abi sen direk su linkten http://download.netbeans.org/netbeans/6.0/final/ Netbeans 6.0.1 in en sagdaki "All" olani hani 195 MB olan dosyayi indir.. Mobility Pack icinde geliyor (5.0.1 de mobility pack i ayrica kurmak gerekiyorduda o yuzden daha once oyle dedim)... onu kurdukdan sonra netbeans i actiginda Open Project menusunde Mobility bolumu olacak zaten... gerisi gelir artik, biraz tutorial oku o sitede, fazla zor deil.. 

anca gidersin...
Toplam Hit: 2472 Toplam Mesaj: 8