Netbook Ekranı Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Elimde Toshiba marka bir netbook var. Makinada çok virus vardı ve format atacaktım filan derken dosyaları kurtarmak için öncelikli olarak antivirusle temizlemeye çalıştım ve antivirus ilk olarak kurulmadı sonra makinayı yeniden başlatınca artık ekran açılmıyor uğraştım açtım kapattım 40 tane fonksiyon tuşunu denedim bir gelişme olmadı. sonra kaldırdım 1 ay sonra filan yani dün açtım açıldı :) virusleri temizledim sonra restart istedi makina restart attım ve tekrar ekran açılmıyor. Makina açık ama ekranda görüntü yok ne önerirsiniz?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    ne önerecez format :D edit: gerçi senin pcye hiç görüntü qelmiyormuş yazılımsal olduğunu sanmam

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

HDD' ni başka bir makinaya tak hocam .. Dosyalama sistemi bozulup kitlenmediyse harici olarak göster bi makinada al içinde neyin varsa Linux'un biçimlendirme yazılımlarını kullan. Yedekle sora :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

HDD' ni başka bir makinaya tak hocam .. Dosyalama sistemi bozulup kitlenmediyse harici olarak göster bi makinada al içinde neyin varsa Linux'un biçimlendirme yazılımlarını kullan. Yedekle sora :)

Eğer ekrana hiç görütü gelmiyorsa bu yazılımsal değil donanımsaldır.Anakarttan kaynaklanana bir sorun muhtemelen

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

tamamda adam kurtarmaya çalışayım demiş .. HDD' ye niye bağladın hocam sen direk sorunu ben onu anlamadım ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bataryası sağlamsa.

laptop ısınana kadar bataryadan çalıştır. 1-2 saat. sonra kapat tekrar aç.

bende ekrana görüntü gelmeyince bu şekilde çözüyorum

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

bataryası sağlamsa.

laptop ısınana kadar bataryadan çalıştır. 1-2 saat. sonra kapat tekrar aç.

bende ekrana görüntü gelmeyince bu şekilde çözüyorum

Laptop ısınana kadar bataryadan mı çalışır :D

Birşey daha öğrendim..

Turbo dizel motormu bu :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 1306 Toplam Mesaj: 7