Netbook İçin Önerileriniz?
-
Küçük olması ve rahat kullanımı sebebiyle netbook almayı düşünüyorum. İş bilgisayarı olarak kullanacağım oyun performansı benim için önem arz etmiyor. Önerilerinizi bekliyorum mürid/mürideler
-
Geçen sene şubat ayında yaklaşık aynı sebeplerden dolayı aldım bende, Dell inspiron 1018 (http://www.dell.com/us/p/inspiron-mini1018/pd) 500 TLye almıştım. Sıkıntı yaşamadım, şarjı çok uzun süre gidiyor. MS Office, Proteus filan kullandım sıkıntı yok. Yardımcı olabileceğim birşey olursa cevaplamak isterim
-
thinkpad x120e önerebilirim pahalı birazcık ama sağlam alet
-
lalada hocam thinkpad özellikler gayet iyi fakat fiyat haliyle tuzlu geldi :)
hezarfen hocam az çok kafamda alacağım özellikler şekillendi. sen de bi göz atarsan sevinirim
işlemci olarak atom n2600
önbellek 1mb
hdd çok önemli değil 320 ya da 500
ekran Power Vr Sgx545 olması gma3150'ye göre gayet iyi
ram 2 gb ddr3
hdmi çıkışı ve yaklaşık 11 saat batarya kullanımı
vatan bilgisayardaki asus'u düşünüyorum fiyatı da uygun geldi bi de sizlerden yorum alayım hocalar
-
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
-----------------------------lalada hocam thinkpad özellikler gayet iyi fakat fiyat haliyle tuzlu geldi :)
hezarfen hocam az çok kafamda alacağım özellikler şekillendi. sen de bi göz atarsan sevinirim
işlemci olarak atom n2600
önbellek 1mb
hdd çok önemli değil 320 ya da 500
ekran Power Vr Sgx545 olması gma3150'ye göre gayet iyi
ram 2 gb ddr3
hdmi çıkışı ve yaklaşık 11 saat batarya kullanımı
vatan bilgisayardaki asus'u düşünüyorum fiyatı da uygun geldi bi de sizlerden yorum alayım hocalar
-----------------------------güzel gözüküyor, görünce aklıma geldi benimkinde hdmi girişi yok, o bi ara lazım olmuştu da sıkıntı olmuştu. Şimdiden hayırlı olsun hoca