Netbook Yardım
-
Arkadaşlar Asus EEPc 1215N modeli netbook alıcam . Sizce Nasıl bir Netbook ? Bir kaç yerde satan buldum aşşagıdaki firma güvenilirmidir ?
Ürün Özellikleri : http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215N/
Benim en uygun fiyata satan buldugum firma : http://www.guvenliticaret.net/pinfo.asp?pid=16118
Aynı modeli daha uygun satan bi yer bulursanız lütfen paylaşın.
-
hocam bende 2 hafta once cok arastirdim evet asus un bu modeli guzel ama HB de sanirim 870 falandi tam htrlamiorum. Bana gereksiz geldi ve su anda kullandigim, iyi ki almisim dedigim Packard Bell dot mu 004 ü aldim tek farki celeron 743 islemci olmasi ama celeron un atom dan daha iyi calistigini da cok okudum. Film izlemek icin almistim nazar degmesin sarji goruntusu hizi gayet iyi.. Su anda fiyati cok iyi bence bi dusun 590 a almistim ben halen ayni HB de.. Edit : gozumden kacmis bu model baya yuksekmis ancak ben boyle bi makine gormedim asus ta bahsettigim 1,6 atom n550 ve 2gb ramliydi
-
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
vatandan bak maceraya gerek yok :)
Stokta yok ki nesine bakıyım çoğu yerde yok laptop -
sanırım eee pc pentaya geldi ve hepsini vatan çekti diye biliyorum macera arama neden asus eee pc ?

-
nasıl neden asus ee pc ? Özellikleri hoşuma gitti . Daha öncedende asus kullanıcısı olduğum için kalitesinide biliyorum ondan dolayı alıcam
-
sürekli patladığı için iş yerinde ondan dedim neden asus die ?
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------sürekli patladığı için iş yerinde ondan dedim neden asus die ?
Patladığı için derken nasıl yani ne sorunu oluyordu ki ? -
hacı cav cav verilirmi o kadar para netbooka
birazda para biriktir 13' lik bişey al
-
koç sistemdeyim data center elemanlarına netbook werdiler anakart yakıyo makine hocam ısınmadan alayını geri verdik
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------hacı cav cav verilirmi o kadar para netbooka
birazda para biriktir 13' lik bişey al
Ne alıyım hocam o zaman küçük ve iyi birşey lazım