Netbook‘A Ubuntu Kuramıyorum ???
-
asus eee pc 1015x netbook var ben buna ne kadar uğraştıysamda kuramadım ubuntu 12.10, ubuntu remix bile kurmaya denedim ama kuramadım bilgisi olan varmı ?
-
hata ne ve konu neden gizli ?
-
harddiski görüyor bölümleme yepıyorum sonrasında kurulum yapıyorum hiç bir şekilde açılmıyor sadece siyah bir akran ve gri yazılar çıkıyor şimdi kurulumu tekrar deneyeyim hatanın fotografını çeker ve paylaşırım
-
indirirken netbook sürümü falan ibaresi varmıydı. bazı sürümlerde ibnelik çıkabiliyo. işini görürse 8 7 kur.
hatayı bi at da bakalım gene de
-
meego kursana ?
-
EEE PC kullanıcısıyım, Arch dene eğer götürebilirim dersen. Diğer türlü ubuntu istiyorsan Xubuntu Tavsiye ederim. Kurulumuda USB ile yap hata mesajını gönder inceleyelim.
-
joe_black bunu yazdı
indirirken netbook sürümü falan ibaresi varmıydı. bazı sürümlerde ibnelik çıkabiliyo. işini görürse 8 7 kur.
hatayı bi at da bakalım gene de
evt netbooklar için olanıda indirdim onuda görmedi 9.10 kurdum ama driverların çoğunu görmüyor wireless ekran touchpath ......
-
ubuntunun doğru çalıştıgından eminmisin. emin değilsen sana lbilgisayarda kurmayı dene.
-
narkozMRT bunu yazdı
ubuntunun doğru çalıştıgından eminmisin. emin değilsen sana lbilgisayarda kurmayı dene.
aynı cd ile başka pclere kurdum kuruyorumda ama netbookta işe yaramıyor
-
smnz bunu yazdınarkozMRT bunu yazdı
aynı cd ile başka pclere kurdum kuruyorumda ama netbookta işe yaramıyor
netbuklarda atom işlemciler var galiba desteklemiyor olabilir.