folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Netcad 5.0 Hata Veriyor Ne Yapmalıyım?

Netcad 5.0 Hata Veriyor Ne Yapmalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir arkadaşın pc'sinde netcad programı vardı açılmıyor hata veriyor diye bi bakıver diye getirdi.formatladık tekrar yüklemeye çalıştık aynı hatayı veriyor.

bu

hatayı gidermemiz için ne yapmamız gerekiyor.gerçi program setup olarak kurulum şeklinde değil de paket program gibi bütün gerekli dll dosyaları falan klasörün içinde ve bu şekilde çalıştırılıp çizim yapılıyor...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

lısanlı degılse ve eger w7 kullanıyorsan netcadın kurulumu cok zor ben 1 hafta ugrastım cracklıyemedım .

Başka gezengenlerde de hayat var mı diye merak ederiz, Sanki bu gezegende yaşamayı becerebilmişisiz gibi .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

eğer lisanssız program ise hasp emulatörün driverlarıyla alakalı bir şey.. internette hasp emülatörünün naısl kurulup kullanıldığı yazıyor. biraz bakman lazım :) 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

hacılar tam bugün bende netcad ile ugraşıyordum win 7 32 bit bir türlü hangi versiyonu denediysem kuramadım

elinde saglam çalışır netcad olan varsa paylaşabilirmi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.teknobatu.net/2011/03/netcad-50-20-modul-tum-isletim.html

bu konuya bakabilirsiniz size yardımcı olacaktır.. İnşallah... :D

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma
    enicma's avatar
    Erkek

arkadaşlar eğer işletim sisteminiz vista win7 ise 32 bit olsun 64 bit olsun hataverir hata vermesinin sebebi haspkey denilen usb anahtarı netcad suanda vista,win7 serilerine destek veremiyor verse bile hasb sıkıntı çıkartıyor programı çalıştırsanız bile 1 2 çalıştırmadan sonra tekrar hata alırsınız çözümü şuanlık yok gibi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek
    enicma bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar eğer işletim sisteminiz vista win7 ise 32 bit olsun 64 bit olsun hataverir hata vermesinin sebebi haspkey denilen usb anahtarı netcad suanda vista,win7 serilerine destek veremiyor verse bile hasb sıkıntı çıkartıyor programı çalıştırsanız bile 1 2 çalıştırmadan sonra tekrar hata alırsınız çözümü şuanlık yok gibi

-----------------------------
    hacım dedigin gibi aynen 2 gündür ugraştım windows 7 çalışıyor ama birkaç açılıp kapanmadan sonra çalışmıyor hata veriyor çözümü yok sanırım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

işletim sistemin  64 bit 'ise  biraz  karışık . sorun giderebildin mi  gideremedinse   yardımcı olabilirim...

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

NetCad 4 5 5.1 hepsini her sisteme kurmayı öğrendim.Eğer 32 bite kuracaksan yöntem farklı 64 bite kuracaksan farklı ki resime göre xp ye kurmuşsunuz.Ama kaç bir olduğunu yazmamışsın

Eğer 32 ise
    Programı yükle.Öğlenden sonra büroya geçersem sana göndereceğim reset at klasörünün içindeki dosyaları system 32 e at yükle de.Kilit yüklemiş olacaksın.Sonra pc yeniden başlattın mı çatır çatır girer.Reset atin içinde bir de aladdin diye bir program olucak onuda yükle reset atmadan önce.Eğer daha önceden yapmak istersen google dan bulabilirsin "reset at" ı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

NetCad 4 5 5.1  mi   kaldı  hacım   NetCAD 5.1

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
Toplam Hit: 10562 Toplam Mesaj: 10