Netgsm Açıldı 4.Operatör (Yeni Tarifeler Geldi)
-
Edit:Arama,İnternet,SMS Çift taraflı olarak sorunsuz çalışmaya başladı.
Evet arkadaşlar Netgsm operatörü açıldı. ben ilk 510-220 ile başlayan hattımı aldım çok güzel numaralar var yaygınlaşmadan bir numara kapın derim 91 gün sonra operatör değiştirebiliyorsunuz.
Şuanlık sadece DATA hizmeti açık fakat ben arama yapabiliyorum diğer forumda konuştum bazı kişiler onlarda kapalı olduğunu söyledi fakat neden arama yapabildiğimi daha bilmiyorum. SMS hizmeti kapalı.
Netgsm uygulamasından başvurursanız yapay zeka kullanarak doğrulatabiliyorsunuz herhangi bir evrak göndermenize gerek kalmıyor. tüm belgeleri onaylattık sonra 35TL hat ve kargo ücreti var bunu verdikleri IBAN'a gönderdikten sonra sim kartınız aras kargo ile evinize ulaşıyor.
başvuru:https://www.netgsm.com.tr/abonelik/asama1.php?kullaniciislem=smsh&referer=bilgilendirme&tip=2
tarifeler:
C10H15N tarafından 05/Haz/23 13:23 tarihinde düzenlenmiştir -
günaydın aq kasim ayından beri kullanıyoruz
-
Ben güzel bi numara bulamadım :D
Ed:t: boştaki numaraların listesi var mı?
Edit2: Random gelen numaralar tırt.
-
bende inceledim düzgün numara bulamadım.
-
İnternet satmaya da başlayacaklarmış YAKINDA deyor.
-
Özel numara takıntısı olanlar herhangi bir Vodafone bayisine gidip havuzdan şu numarayı almak istiyorum diyebilir. Boştaysa satarlar ama komisyon isteyebilirler. Zaten güzel prestjli numaraları çoktan kaptı millet.
Turkcell'in 0532 1xx xx xx numarası en prestijli numara iş dünyasında.
-
35 olayını ben mi yanlış anladım yeni sim kart çıkartma bedeli olan devletin kesintisi olan 400 tl yi vermediniz mi ??
-
mkyb bunu yazdı
Özel numara takıntısı olanlar herhangi bir Vodafone bayisine gidip havuzdan şu numarayı almak istiyorum diyebilir. Boştaysa satarlar ama komisyon isteyebilirler. Zaten güzel prestjli numaraları çoktan kaptı millet.
Turkcell'in 0532 1xx xx xx numarası en prestijli numara iş dünyasında.
turkcell web sitesinde de sorgulama ekranı var.
532 her zaman döver.
-
TheAvenqer bunu yazdı
35 olayını ben mi yanlış anladım yeni sim kart çıkartma bedeli olan devletin kesintisi olan 400 tl yi vermediniz mi ??
35 TL'e kart basım ve kargo ücretidir. devletin yansıttığı vergi 260tl olarak ilk faturanıza yansıyacaktır. telsiz kullanım vergiside 12 taksit olarak faturanıza yansıyacaktır.
-
referrerli link yasak.
Mod değilim o yüzden kesin olmayabilirli emin olunmayan bi kurala göre refsiz link de paylaşman gerekiyordu. ben refliye tıkladım gerçi bakim diye bi ama bana göre bişi yok.
-
Kimin altyapısını kullanıyor bu firma?