Netload"A Rapidshare"Dan Remote Upload?
-
Netload ın sitesinde remote uploadla ilgili bişeyler yazıyo. Almanca olduğu için anlamadım...
Netloada rapidden remote upload yapılabiliyomu?
Bilen Yazarsa sewinirim...
Yada Almancasına güwenen warsa:)
http://netload.in/index.php?id=21 -
Almancası iyi olan yokmu arkadaşlar?
-
RapidShare Uzak yüklenenler
15 Submitted Ağustos 2008
Biz Rapidshare.de ve Rapidshare.com uzaktan yüklenenler desteği bugün bu yana
Yüksek talep, nedeniyle yüzden Rapidshare.de uzaktan yüklenenler destek yok /. Com biz bugün bu şimdi sağlayan bir güncelleştirme ekledi. Bu maksimum olabilir. 20 eşzamanlı işleri yayınlanıyor.
Aşağıdaki formu Uzaktan yükleme çalışmaktadır:
@ http://User:Pass rapidshare.com/files/96731850/100MB
Bunun nedeni, sunucu aslında umurunda bu yükleyerek bu bize hızlı bir şekilde yükleme dosyaları başka bir etkili yolu vardır. Bizim Infrastrucktur birkaç saniye içinde sistemimiz kopyalamak için 100Mbyte büyük dosya oluşturur.
Biz netload ve gelişmeler devam etmek için her gün çalışıyorum. Eğer ipuçlarını ve fikirleri nasıl netload iyileştirebilirim, önerilerinizi çok memnun istiyorum.
Frankfurt selamlar!
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------------
Doğrudan HTTP indirme yöneticisi giriş
12 Submitted Ağustos 2008
Bugün bu yana, tüm popüler indirme yöneticisi için doğrudan HTTP giriş desteği.
Giriş süreci iç, işlenmiş ve her bir sigorta primi kullanıcı artık HTTP giriş doğrudan sağlar.
Bu duraklatma ve aktif / pasif indirmeler devam ediliyor böylece tam ve hatasız olarak çalışıyor.
Buna ek olarak, şimdi de tüm indirme yöneticisi oluşturulur listesi verebilirsiniz.
Eğer bir iş değildir, bu nedenle aşağıdaki nedenlerden olabilir devam ediliyor:
Sağlayıcı (Yeni IP) - Zorunlu ayrılık
- Indir bilet süresi doldu
- Giriş Başarısız (Çoklu Giriş)
- Kullanıcı bloke
Aşağıdaki şart uygulamalısınız:
Premium Kullanıcılar - Sadece
- Hesabım altında alt kutusuna "Doğrudan Yükleme" seçeneğinin etkin olması gerekir.
Bu HTTP giriş indirme yöneticisi SADECE ve desteklenen tarayıcılar değildir tabanlı olabilir.
Biz netload ve gelişmeler devam etmek için her gün çalışıyorum. Eğer ipuçlarını ve fikirleri nasıl netload iyileştirebilirim, önerilerinizi çok memnun istiyorum.
Frankfurt selamlar!
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------------
İyi haber - Çift bant genişliği!
06 Submitted Mart 2008
Premium kullanıcıları ve serbest kullanıcılar artık daha hızlı indirebilirsiniz!
Harika haberlerim var. , We have yoğun bakım çalışması şimdi neredeyse bant genişliği kullanılabilir çift olmaları için yapılan son akşam!
Bu sigorta primi kullanıcı şimdi daha iyi, ve de ücretsiz kullanıcılar için garanti hızı sağlar, güncelleştirme bazı iyileşme getirdi.
Frankfurt selamlar!
Premium kullanıcıları ve serbest kullanıcılar artık daha hızlı indirebilirsiniz!
Harika haberlerim var. Biz önemli bakım çalışması dün gece yaklaşık bizim bant genişliği iki katına vardı! Şimdi prim kullanıcıların bant genişliği geliştirmek için göreceksiniz daha güvenilir ve ücretsiz kullanıcıların maksimum hız alacak.
Biz Netload iyileştirilmesi her gün çalışıyorlar. Eğer bazı ipuçları ve fikirler nasıl yükseltebilir var çok memnun edecektir Netload Eğer önerileri bize gönderin.
Frankfurt Almanya Best selamlar.
Yeni ödeme seçeneği Moneybookers!
12 Submitted Şubat 2008
Yeni yenilikçi ödeme seçeneği eklendi!
Bazı testler sonra da yeni bir ödeme seçeneği sistemimize entegre olarak başarılı sağlayıcınıza Moneybookers edilmiştir.
Bir Moneybookers hesabınız yok mu?
- Bir kaç fare tıklama ile ücretsiz bir hesap için ders herkes için Moneybookers Of açmak ve sanal Moneybookers hesabına kendi banka hesabından para transferi yoluyla anlık Canlı, tüm maksimum alır. 2 dk. ve hemen yeni Moneybookers hesabında para var!
Onlar henüz Moneybookers ile kayıtlı değil, bu bir kaç fare tıklama ile açmak gerekir.
30 farklı ülkeden yapabilirsiniz şu anda Moneybookers ile para göndermek ve almak!
3 adımda Ödeme, mevcut Moneybookers Kullanıcıların bir sigorta primi rapor Netload.in sadece Moneybookers düğmesi satın.
Size Moneybookers yönlendirileceksiniz Birkaç saniye sonra, bundan sonra da bize ödeme doğrudan onaylamak için giriş yapabilirsiniz.
Daha sonra başarılı bir ödeme sonra hemen veri erişebilirsiniz.
Sorularınız varsa, sorunları, iyileştirme için öneri ya da öneriler, size her zaman çok mutluyuz. Lütfen menü öğesi sadece yukarıdaki "Yardım" bak. Sizi çok eğlenceli ve Netload.in başarı diliyorum
Netload Sizin Ekibi
Doğrudan Yüklemeler YENİ!
23 Submitted Ocak 2008
Premium kullanıcıları artık daha hızlı indirmek için daha kolay olabilir!
Premium kullanıcıları için sistemimizde bir değişiklik nedeniyle doğrudan Netload gelen ilk web sayfasına anzusurfen indirme olmadan dosya aktarabilirsiniz.
Bunun avantajı, artık orijinal sitede ve birden fazla dosya için daha az tıklama var kayıtlarından gitti açıktır. Sadece
euern Hesap Netload etrafında ilgili önemli haber veya Netload sayfası olacaktır.
Biz bu değişikliği gibi umuyoruz.
Premium kullanıcıların daha kolay artık indirebilirsiniz!
Thrue sistemimizde, Premium Kullanıcılar artık doğrudan sistem dosyaları indirmek için web sitemizde sörf olmadan güncellemesi. Bunun avantajı, basit bir
away from the indirme bağlantısı ile orijinal siteden gitmek değildir ve bu nedenle daha az tıklama var eğer oradan daha fazla dosya indirmek istiyorum. Sadece forwared olacak
Önemli hesap hakkında haberler veya kendisi hakkında Netload için Netload.
Bu yeni özellik beğeneceğinizi umuyoruz.
Sorularınız varsa, sorunları, iyileştirme için öneri ya da öneriler, size her zaman çok mutluyuz. Lütfen menü öğesi sadece yukarıdaki "Yardım" bak. Sizi çok eğlenceli ve Netload.in başarı diliyorum
Netload Sizin Ekibi
Happy Hour YENİ!
14 Submitted Aralık 2007
Şimdi yeni, gece insanlar için mutlu saat!
Bazı iç denemeden sonra, aşağıdaki haberleri yalanladı değil istiyorum. 02:00 06:00 Mutlu Saat saat kadar
- Şu anda popüler primi hızlı tüm kullanıcıları davet ediyoruz.
Netload Sizin Ekibi
Bazı dosyalar erişilebilir değil + Anbindungsprobelm Pazarlıksız!
06 Kasım 2007 Yayınlanan
One of our depolama sunucuları 16 TB toplam depolama ile şimdi gün içinde bir şebekeden çekildi!
Bunun sebebi belki de bir güç kaynağı sorunu olan biz de şimdi (yedek dahil) 16 yok sabit diskler olabilir.
Her Yükleyiciyi önümüzdeki 1-2 iş günü üzerinden ayrı bir sistem-e oluşturulmuş olur-bu depolama sunucusu bakın dosya adları ile posta edildi.
Tam başarısızlık olmadan 1 yıl:
Iş olarak bu Frankfurt bizim veri Link11 Gateway için yeterli bant genişliği ile uyumlu yüksek performanslı sistemler için bağlı gelir. Şimdi bir yıl boyunca tam bir başarısızlık olarak (not kısa erişim dahil değildir), sunucularımız 24 saat, haftada 7 gün, 365 gün bir yıl, yüksek performanslı, her indirmek sağlayacak çalışma ve sunucuları için herhangi bir araç ve sabit diskler çok büyük bir yükle iş ve performans.
Bizim altyapı sadece marka bilinen ve güvenilir ürün üretici kullanmak da bir donanım hatası gelip Mayıs Biz çok, şu anda bu olaydan kısa bir süre spared bize sağlayan yeni bir kavram uzak, bu olaydan pişmanım.
Bağlantı sorunu - sabit!
Kaç kullanıcının fark varsa, vardı 25/10/2007 beri kadar Salı (06.11.2007) Pazartesi günü (05/11/2007) ve sonrası yeni yönlendirici kurulumu sabit bir derece ile edildi 05/11/2007 ciddi gecikme sorunları.
Hisse senedi için Premium kredi müşterileri:
Her müşterilerimiz ve 29/10/2007 eden dönemde kimden - 05/11/2007 aşağıdaki kredi alacak bir sigorta primi rapor aldım:
- 2 gün sigorta primi rapor 7 gün alacaksınız ÜCRETSİZ
- 1 ay hesabı ve ÜCRETSİZ 14 gün daha fazla bilgi için almak
Bu durumda, her kullanıcı bu dönemde bir dönüşüm ile ayrı bir e-posta hesabı nedir / yükseltin.
Bu konuda bir kez daha gecikme sorunlarının tüm kullanıcılar için özür diler ve tüm bu olan bekliyordum var: o teşekkür) bize söylemek istiyorum
Sorularınız varsa, sorunları, iyileştirme için öneri ya da öneriler, size her zaman çok mutluyuz. Lütfen menü öğesi sadece yukarıdaki "Yardım" bak.
Sizi çok eğlenceli ve Netload.in başarı diliyorum
Haberler
Ekim 23, 2007 Yayınlanan
Bir bakışta bazı yeni özellikler
Bugün itibaren) dosyası başına cömert 400 MB üzerinde artışlar Dosyanin (boyut sınırı vardır.
Birkaç gün önce, prim sisteminde büyük bir değişiklik var. Şimdi, önce 30 $ yerine 100 $ satte Kazan için bizimle ne kadar herhangi bir kayıtlı kullanıcı.
Yeni menü öğesi "SSS" artık en önemli sorular ve cevapları netload hakkında
Yeni Yükleme Aracı (Java)
Başlatılır - Biz yeni yükleme aracı (Java) üzerindeki BETA aşamasında önce 14 gün var. Paket dahil bir platform bağımsız Java sürümüdür. Hatalar ve anomalileri, her zamanki gibi, e-mail ile bize ulaşın.
Übersetzungen
Bazı önemli diller için platformu güçlendirilmesi var. Bu şimdi, Fransızca, Slovence, Rusça İngilizce ve Sırpça. Artık ziyaretçi ve ülkeler kapsamında büyük bir bölümünü bu dil grubu.
Sorularınız varsa, sorunları, iyileştirme için öneri ya da öneriler, size her zaman çok mutluyuz. Lütfen menü öğesi sadece yukarıdaki "Yardım" bak.
Yeni ödeme seçeneği
Ağustos 31, 2007 Yayınlanan
C, yeni bir ödeme seçenek - Online transferi eBank!
Online banka havalesi değişik eBank yeni ve yenilikçi ödeme yöntemidir. eBank için bize sigorta primi rapor almak için, artık daha kolay ödeme birçok klasik yöntemlerin avantajlarını birleştirir.
İdeal olan veya Paypal hesabınız yoksa burada 0900x için, telefon servis sağlayıcı kilitli people. Bir posta çeki hesabı, ancak, her bir fazla 16 yıl.
2 adımda ödeme:
- Bir ön biz transferi formu tamamladı.
- Sadece adı, hesap numarası ve banka girin.
- Transfer sonra gerçek zamanlı olarak gerçekleşmektedir.
Böylece eBank2Pay en esnek ve güvenli ödeme sistemleri, TÜV sertifikalı!
TÜV İnternet fatura: Güvenli ve kolay test!
Bonus Programı
Haziran 28, 2007 Yayınlanan
Benzersiz Bonus Programı şimdi!
Webmasterler dikkat! Bu da artık inkar isteyeceksiniz yeni ödül programı için sloganı ise.
Şimdi sipariş abzukassieren daha yüksek bir düzeye - the Netload prim programı.
Anahtar özellikler:
- Her nitelikli size bir öğe indirin.
$ 100.00 - 20.000 puan, vazgeçmek.
- Yüklemeler kolay ve FTP ve FXP ile saniye.
- Banka havalesi, önceden Ödeme, Paypal veya Egold.
Bonus:
- Da ödül programı katılımcı 1, sen ek olarak öğretti her arkadaşım için 2. yılında satış ve Seviye 9% % 3 düzeyinde.
Tüm kullanıcılar 25.00 $ (USD) olarak 20.000 puan başlaması. Bu tazminat ve trafiğin kalitesini ayarlar 100.00 $ (USD) neden olacak kadar olabilir.
Bir ödeme 50.00 $ (USD) geçerli olabilir. Ödeme banka havalesi, önceden yapılmış, Paypal veya Egold. Ödeme 10 iş günü içinde yapılır.
Promosyon Profilinizde başlığı "kazanç kapasitesinin altında" Anladım -> "Netload prim programı."
Bu takas kupon kodları yılında noktaları oluşturmaya devam edebilirsiniz.
Daha fazla bilgi ve yardım Premium programı burada bulabilirsiniz.
Puan Sistemi
Mayıs 28, 2007 Yayınlanan
Noktaları artık geri olabilir / ücretsiz takas!
Bugün, size ile artık (indirme ile) kurtarmak için oluşturulan: puan elde Arabirim yayınlanan var
Çünkü artık Fiş Kodları (takas puan) ve arkadaş ve tanıdıklar için kendiniz hazırlayabilirsiniz ilkesi, ancak ustaca, basit dağıtabilirsiniz. Bu da, Premium programı ÜCRETSİZDİR sahiptir.
Nasıl çalışır?
- Her arkadaşlarınıza ve aile değişimi altında 1 puan size getirerek dosya (Dosyayı yüklenen bir devlet giriş yaptıysanız) varsayarak
- Şimdi hesap büyüyen her bir dosya indirme ile
- Artık yeter noktaları oluşturduğu () toplanır, şimdi kodunu değiştirmek kontrol edebilirsiniz
Daha fazla bilgi için, hesabınızda görebilirsiniz.
Netload Sizin Ekibi
Netload Dosya Yöneticisi
19 Submitted Mayıs 2007
Bu bitti! Uzun güncelleme, burada bazı kullanıcılar şüphesiz gespannt drauf bekliyordum olması beklenen. Bu Netload Dosyalar Müdürü online!
Şimdi daha fazla bir "Dosya istatistikleri" veya "Dosya Listesi" daha bu yönetici ile gerçek bir dosya yöneticisi, aşağıdaki isteğe bağlı ayarlar ile:
- Dosya
- Dosya boyutu
- Yükleme tarihi
- Dosya İndir
- (Unique in the 1. Boş Zaman Resim-tıklayın barındırma hizmeti!)
- Şifre bir veya daha fazla dosya üzerinde (sonradan!)
- Fonksiyon (lar) silmek için dosya
- Kopya dosyaları (dosya dökümü)
(Trafik burada www.netfolder.in çalışır önce oluşturduğunuz klasöre - Seçili dosyaları)
Açıkçası, biz Netload dosya yöneticisi için ücretsiz kullanıcılar aralıkları dk kullanmak için herhangi bir kısıtlama olun. Standart bir hesap () ücretsiz. Sadece kayıt kayıt ve bu güzel bir özelliği birinci sınıf mevcuttur.
Netload Sizin Ekibi
Hoşgeldiniz Netload V3 için
22 Submitted Aralık 2006
Sizin için tamamen yeni ve benzersiz bir sistem bugüne kadar programlanmış bir ek var!
Bizim V3 (sürüm 3) kalite miktar yerine mutlak, bunu bir alanındaki mevcut standartlara tıklayın barındırma bize anlatmak için yeni yollar çözmek istiyoruz.
Kullanılabilir Yeni ve benzersiz saat etrafında her sigorta primi kullanıcı bizim canlı FTP yükleme olduğunu. Yükleme limiti hesap için başına 50 Mbit / s, her hesap yüzlerce Mbit aufgestuft bir sıralama Netload kullanıyorsunuz.
Her kayıtlı kullanıcı, hem de para kazanmak için ilan prim üyelikleri kendi yüklenenler için ortak programı kullanma seçeneği vardır. Tam olarak nasıl çalıştığını ve ne kadar "Yardım kategoride deneyiminizi olacaktır".
Tüm kullanıcı hesaplarını ve dosyaları bu zaten yeni Premium özellikleri (ftp yükleme, 16000 kbit / kullanım için kullanılan Mayıs V2 Incorporated laboriously ve vardı) size altında sadece bir sigorta primi rapor gerek indirme hızı, herhangi bir reklam, hiç bekleme zamanı geldi " Kaydı "düzeni.
Sorularınız varsa, sorunları, iyileştirme için öneri ya da öneriler, size her zaman çok mutluyuz. Lütfen yönetici kolay başvurun. Sizi çok eğlenceli ve Netload.in başarı diliyorum
Netload Sizin Ekibi -
Tamamdır.
http://rapidshare.com/files/823785/deneme.rar
Hocam link bu şekildeyse
http://User:Pass@rapidshare.com/files/823785/deneme.rar
Rapid pre ni girip remote upload yapıyorsun. -
Google translate çewirisi.. Hiçbişey anlaşılmıyor hoca:S
-
Hocam o linki nereye yazıyoruz onu anlamadım:S
-
Normal Remote Multi Folders
netload.in deki upload sekmesindeki şu üçlüden remoteye tıklayarak hallediceksin hocam. -
çok saol hocam...
-
hocam netload ne kadar remote upload a izin veriyor yani GB sınırı var mı?
Toplam Hit: 2923 Toplam Mesaj: 9