Netreyonum Kargo Problemi
-
Müridler bu adi siteden anneler güün hediyesi olarak bir fritöz aldım. 9 gün geçti, halen kargo göndermediler.
İlk mesajıma 2-4 gün içerisinde gönderiyoruz yazdılar, ikincisine yarın gönderilecek dediler. Dün mahkemeye vermekle tehdit eden bir mail attım ve ona da cevap vermediler.
Tüketici hakem heyetine vermek dışında ne yapabilirim ? Birazcık daha ucuz diye hiç araştırmadan buradan aldım ama tonlarca şikayet var hakkıdna ve çoğunluğu da gönderim yapılmamasına dair.
Bu site hakkında bilgisi olan var mı ? THH dışında ne yapabilirim ? Yıllardır internetten alışveriş yaparım, hep araştırıp sipariş vermiştim. Ama bu defa anneler günü hemen alayım diye akakce de gördüğüm ilk siteden aldım, 8-9 gündür uğraştırıyorlar. Ne yapabilirim, ne önerirsiniz ?
-
Konu hakkında bilgim yok fakat akakce'nin her zaman internette en ucuz fiyatlı siteyi vermediğini söylemek istiyorum.
-
Subtitle bunu yazdı
Konu hakkında bilgim yok fakat akakce'nin her zaman internette en ucuz fiyatlı siteyi vermediğini söylemek istiyorum.
benim bildiğim sitenin çalışma mantığı anlaştığı siteler üzerinde sıralama yapmak ve tık başına ücretmet almak
-
Dostum oradan siemens ekmek kızartma aldım, dediğin gibi kargo aşaması biraz sıkıntılı.Telefon ediyoruz şu gün bugün oyaladılar 3-5 gün sonra göndermişlerdi.Maili falan boşver direk telefonla görüş, her gün ara.Zaten yollarlar bence bugün yarın
-
Birkaç gün neyse de 9 gün nedir ya, şikayetvar a yazmak dışında yapılabilecek birşey yok mu ?
Yarın ararım ama okuduğum yorumlara göre telefonlara da bakmıyorlarmış
-
Halen göndermedi bu karaktersizler. Telefonu da açmıyorlar, 2-3 dakika bekletip sonra da hattan düşürüyorlar.
Bimer'e şikayet etsem bir işe yarar mı ?