Netten Aşık Birine Aşık Olunca(Kesin Okuyun)
-
Arkadaşlar bugün okuduğum bir gazetede çıkan yazıyı aynen aktarıyorum

Fransız Daniel Anceneaux,internette kendini 'mutluluk delisi' takma adıyla tanıtan bir kadınla konuşmaya başladı.6 ay boyunca arkadaşlık eden Daniel ve kadın buluşmaya karar verdi.Aşık olduğu kadınla tanışmak için randevu yerine giden Daniel,kadının annesi olduğunu görünce şok geçirdi.

-
nette aşk olmaz diyemem. olurda 1000 de bir olur o da ne kadar sağlam olur oda tartışılır. ama elemana iyi kapak olmuş :D
-
a.q acaip bi başlık atmışım.devrik olmuş yaw.pardon
-
hacı, yahu bunların yaptığıda mallığın daniskası! muhahahahhhahah
ilişkileri devam etmiş mi bari?

-
Bunlar birbirlerini hiçmi görmemişler
buluşmaya gitmeden önce telle hiçmi konuşmamışlar
gece aynı evin içinde falanmı mesajlaşıolardı: )
ya böle bişeye düşmek için mal olmak lazım:D -
oha lan bunlar da iyi malmış. bu ne insan ismini falan sormaz mı karşsındaki nin fotosunu istemez mi ? onu bırak web cam da show falan yaptırırlar :D
-
Jenk bunu yazdı:
Arkadaşlar bugün okuduğum bir gazetede çıkan yazıyı aynen aktarıyorum

Fransız Daniel Anceneaux,internette kendini 'mutluluk delisi' takma adıyla tanıtan bir kadınla konuşmaya başladı.6 ay boyunca arkadaşlık eden Daniel ve kadın buluşmaya karar verdi.Aşık olduğu kadınla tanışmak için randevu yerine giden Daniel,kadının annesi olduğunu görünce şok geçirdi.

HACI HARBİDEN DOĞRU MU BU OLAY????????? -
adam o günden sonra sohbet ederken karsı tarafın anasının kızlık soyadınmı bile sorar
düşünsenize;
Fransız Daniel Anceneaux::: ok konusalım ama bana 6adet vesikalık, muhtardan ikametkah, temiz belgesi, bide kimlik fotokopisini verirsen çok sevinirim
konustuğu baska bi kişi::: neden???
Fransız Daniel Anceneaux:::: basımdan kötü bi olay geçtide
-
adam hayatında bır daha nete gırmez
-
karaca bunu yazdı:
adam hayatında bır daha nete gırmez
Hacı, bunlar (Fransızlar) mezhebi geniş adamlar; birşey olmaz yine aynen devam ederler