Netten Bir Günlük
-
bizim entel köylünün sempatizan.com sitesinde bir kızın bloguydu kaydetmiştim yazıyı şimdi denk geldi paylaşıyım didim..hoş
okulum
Gönderen:: ecesuuu
Tarih:: 01-09-2007 @ 08:06 pm
MERHABA GÜNLÜĞÜM İLK DEFA YASİOM SANA
NESE bence ilk olrak tanişalim günlüğüm ben sibel orta sondaım bu sene 14 yaşindaim ee sen den naber nese ben im bu sene çok değişik bir sürpriz beklıomuş meğer siniflarımızı değiştiriolarmiş ben arkadaşlarımdan ayrı 8/c sinifina düştüm malese benle birlikte bi zamanlar çok iii arkadaş olduğüm merve de geldi ama o kadar sıkı fıkı değiliz bu sene o kendine eskidenkı arkadaşi o siniftamiş o onla oturuo bede canndanla oturuom keşke bizim sinifa merve yada hililde gelse be günlüğüm ama geçti nese dersle r geçen seneyi karşi iiiiii o kadar fena diil bir tane birim vra ama onuda kurtarmam hocanin insafına kaldı resmen ne se fasla başini arıtmıım günlüğüm işte bole ozetlenir benim okul hayatım iğrenç ve sıkıcı nese buğün sabah kalktığimda olu gibidim resmen uykudan oluodum nese gittim okula hayret candan okula gelmiş hiç uramasdi bile ama nazar değecek nese okul tenefüsü hilalin maceralarıyla geçiodu hilal 7 siniflardan bir çocuğü sefioişte biz merveyle onu yalnız birakıoz hocanin yanina gitme bahansi ile komik ama dilmi gunlüğüm zavalı hilalçim ne olduğundan habersiz bizi beklıo ben odev vercem bahanesi ile ortadan kayboluorusss sinifta bi olay oldu güzlüğüm bilionmu bizim siniftakı bedonun beden dersinde sinifta donunu indirdiler o an çok ağladı hangi salak indirdi bilmiom ama dişipline verildi bütün erkekler buğün mat dersi sadece kızlar ve 3 erkek felan vardi o kadar guseldiki sinif ama onlar gelince herşey bozuldu be gunluğüm sona eve geldim işte bole bu günlük bye sana yarın yada başka bir gun grsrz
-
14 yaşına gelmiş daha okuma yazma öğrenememiş..
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------belkide bilgisayarı kullanmayı fazla bilmiyordur :|
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------belkide bilgisayarı kullanmayı fazla bilmiyordur :|
-----------------------------kız işte :D haydi kızlar okula diyozda ne oluyor :D