Netten Hiçbir Videoyu İzleyemiyorum Ve .....
-
Arkadaşlar herkese merhaba.Benim iki sorunum var;1.si windows 7 işletim sistemini yükledikten sonra ( ki orjinal değilmiş o da sürekli yanda yazıyor o sinir yazı ) hiçbir şekilde hangi site olursa olsun video izleyemiyorum.Adobe player,k lite codec pack ve windows media player ın son versionunu yükledim.Ancak sorun gene de çözülmedi.Bunu nasıl çözebilirim? 2.si ise ben bazı özel resimlerimi gizlemiştim fakat win7ye geçince o gizlediğim fotoğrafları açtığımda gözstermiyordu,oynarken oynarken başka şeylerin arasında o fotoğrafları da silmişim.Önce geri dönüşüm kutusuna oradan da boşalt deyip silindi hepsi.Bu fotoğrafları nasıl geri getirebilirim ya da getirebilme şansım var mı?Teşekkürler...
Ayrıca mynette oyun odalarını da açamıyorum java olduğu halde
-
valla onu bilmiyorum da kardeşim bende facebooktan video izlememek istiyorum ama bulamıyorum tam terrsiz yani :) kota ya giriyor bi kaç kişi bi şekilde ayarlamış kim oturursa otursun pc ye face den video izleyemiyor bu sayede seninde konun up olsun :)
-
-
dostum biliyorsun ki video lar flash player ile oynatılır sen önce onu bir yükle resimlerini de kurtarma için easy recoveri programıyla kurtarabilirsin.
-
Sağolun arkadaşlar şu video izlememe yardımcı olursanız,verdiğiniz programı da kuruyorum şu anda.
Birde arkadaşlar bu easy recover ı nasıl kullanabileceğimi söylerseniz memnun olurum .
-
VaN_Helsing bunu yazdı:
-----------------------------
Birde arkadaşlar bu easy recover ı nasıl kullanabileceğimi söylerseniz memnun olurum ...
-----------------------------burdan hocam