(Nettepro) Bu Program Hakkında Bilgisi Olan ?
-
Nette böyle bi programla karşılaştım anlattıklarına göre güzel bişeye benziyo deneyen varmıdır
-
bi deneyelim bakalım nasıl birşeymiş amk.
-
Programı kurulumdan itibaren ilk 3 gün full sürüm olarak kullanabiliyorsunuz. Bunun dışında premium üye olmak isterseniz Aylık 15TL - 3 Aylık 40 TL - 6 Aylık 75 TL - 12 Aylık 120 TL'dir.
Program deneme sürümü bittiğinde TV Bölümü, MP3 Dinle, Gazeteler, Ekstralar Bölümü gibi bölümleri kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak indirmeleri yapamaz ve film izle bölümünü kullanamazsınız.
Yukarıdakı bılgıler tamamen bılgı amaclı olup herhangı bır baglantım yoktur programla sonra satıyormusun falan fılan olmasın
Programı 2 gündür kullanıyorum gayet guzel basarılı bır program fakat kesınlıkle Adıl Kullanım Kotası olanlara tavsıye etmem cunku elinizin ayarı kaçıyor :) ne bulursa ındıresı gelıyor ınsanın
-
herifler iyi düşünmüş bir kaç tane film çekiyorum şu anda :D programın tasarımı bildiğiniz paint terk amk
-
zuppenetin elemanları
-
indirelim bakalım inşallah bi yerimizde patlamaz...
-
bu konu açıldıktan 9 ay sonra indirdim baktım baya iyi birde satın aldım 1 aylık :) fena bişiy benzemiyor
-
üyeliği sql e alip ,her girişte sorgulattiriyordur, 24 saat geçtiyse connected_close.
eskiden şarkılar mı güzeldi yoksa biz mi yaşlandık....
cracker tarafından 04/Nis/13 06:01 tarihinde düzenlenmiştir