Net.Tr Uzantılı Domain Almak
-
Merhaba arkadaşlar,
.net.tr uzantılı internet sitesi almanın şartı nedir?sadece nic.tr üzerinden mi alabiliyorum ? internetten bakıp anladığıma göre sadece hosting ve domain satışı yapanlara veriliyor, başka firmalara verilmiyor mu yanlış mı anlamışım?
Sanatsal bi alanda kurulan kurum için açılacak site. -
Natrodan da alabilirsinn gerekli evraklar başvuruda yazıyor zaten.
-
Natrodan '' alanadı.net'' alabiliyorum ama '' alanadı.net'' te müsait değil. '' Alanadı.net.tr'' olmasını istiyorum kullanımı müsait olan o adres var çünkü ama sanatsal bir kurulan kurum için verirler mi merak ettiğim o
-
Resmiyse kurum verirler. Domainafi.net.tr diye arat boştaysa alabilirsin ama nic.tr den alsan daha iyi ve ucuz orda en son 25 tl falandı.
-
x-files bunu yazdı
Resmiyse kurum verirler. Domainafi.net.tr diye arat boştaysa alabilirsin ama nic.tr den alsan daha iyi ve ucuz orda en son 25 tl falandı.
Kurum resmide burda net.tr için yazılan şartları taşımıyor sanırım net.tryi domain ve hosting satışı yapanlara veriyorlar anladığım kadarıyla ama eminde değilim işte sanat alanında bir kuruma verirler mi bilemiyorum mesela istanbul.net.tr var onun domain ve hostingle alakası yok bu arada bilgi için teşekkürler hocam
mt93 tarafından 18/Nis/15 22:31 tarihinde düzenlenmiştir -
İnternet servis sağlayıcılara veriyorlarmış. İletişim bölümünde numaraları var ara sor hocam ?
-
İstenilen belgeler yok ise alamazsınız hocam. Başka uzantıları kontrol edebilirsiniz.