Net.Tr Uzantılı Domain Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,
    .net.tr uzantılı internet sitesi almanın şartı nedir?sadece nic.tr üzerinden mi alabiliyorum ? internetten bakıp anladığıma göre sadece hosting ve domain satışı yapanlara veriliyor, başka firmalara verilmiyor mu yanlış mı anlamışım?

Sanatsal bi alanda kurulan kurum için açılacak site.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Natrodan da alabilirsinn gerekli evraklar başvuruda yazıyor zaten.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

Natrodan  '' alanadı.net'' alabiliyorum ama '' alanadı.net'' te müsait değil.  '' Alanadı.net.tr'' olmasını istiyorum kullanımı müsait  olan o adres var çünkü  ama  sanatsal bir kurulan kurum için verirler mi merak  ettiğim o 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Resmiyse kurum verirler. Domainafi.net.tr diye arat boştaysa alabilirsin ama nic.tr den alsan daha iyi ve ucuz orda en son 25 tl falandı.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Resmiyse kurum verirler. Domainafi.net.tr diye arat boştaysa alabilirsin ama nic.tr den alsan daha iyi ve ucuz orda en son 25 tl falandı.

Kurum resmide burda net.tr için yazılan şartları  taşımıyor  sanırım net.tryi domain  ve hosting satışı  yapanlara veriyorlar  anladığım  kadarıyla  ama eminde değilim  işte sanat alanında bir kuruma verirler mi bilemiyorum mesela  istanbul.net.tr var onun domain ve hostingle  alakası yok  bu arada bilgi  için teşekkürler hocam 

mt93 tarafından 18/Nis/15 22:31 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

İnternet servis sağlayıcılara veriyorlarmış. İletişim bölümünde numaraları var ara sor hocam ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

İstenilen belgeler yok ise alamazsınız hocam. Başka uzantıları kontrol edebilirsiniz.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 1068 Toplam Mesaj: 7