folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder NETWORK Den Anlayanlar Acil Yardım!...

NETWORK Den Anlayanlar Acil Yardım!...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

Arkadaşlar çalıştığım şirkette 3com adsl modem vardı wireless ile tüm makinalar bağlı yazıcı ve dosya paylaşımı açıktı.sorunsuz çalışıyorduk fakat uzaktaki bilgisayarlar ağı bazen görmüyordu. bunun üzerine

U.S. Robotics Wireless modem taktım ve harici anten bağladım.tüm PClerde internet var fakat PCler ağ bağlantılarında birbirini görmüyor.hepsi nete bağlı fakat ne pcler birbirini görüyor,dolayısıyla ne dosya paylaşımı nede yazıcı paylaşımı var şu an.

ACİL YARDIM TAHRİBAT HALKI

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

şu çalışma grubu geyiğine baktın mı hacım?

bide ağları yapılandırırken dosya yazıcı paylaşılsın dedin mi? 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sinegin dedigi gibi ,ag baglantilarindan ev-is yeri agi kur de ,oradan dosya yazıcı paylasimini ac, ayni workgroup a dahil et ,sonra ana pc falan varsa paylasilan klasorde dosya yazma izni vs ver ...sihirbazi kullan yani ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

Kardeşlerim dediklerinizi önceden yapmıştım ama tekrarladım bi fark yok.ama sorunu sonunda çözddüm.

Modem bize gelmeden aldığım yer tarafından kurcalanmış modemin içindeki setup menuleri kurcalanmış.Modemin default ayarlarını yükledim daha sonra en baştan modemi kurdum sorun şu an düzeldi.

Yardımlarınız için tşk ederim...

Toplam Hit: 702 Toplam Mesaj: 4