folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Network Marketing Hakkında Düşünceleriniz(Mega Holding)

Network Marketing Hakkında Düşünceleriniz(Mega Holding)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Selamlar Arkadaşlar

Network Marketing hakkında neler düşünüyorsunuz?

Sizce güvenli midir ? 

Para Kazanılır mı ? 

Çalışacağım eleman başlangıç olarak 2000 tl gibi bi rakam istediler falan filan.

Tabi ki kabul etmeyeceğim ama öyle bi anlattıklar ki yıllık kazanacağın para 100k falan dediler.

Sizinde düşüncelerinizi alayım dedim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

forumdaki diğer konulardan bilgi alabilirsin... genel görüş dolandırıcı oldugu benimde şahsi kanaatim öyledir.

onlarca marketing firması var hepsi toplamda 100 bin kişi toplamıştır

100.000 kişi x 100k yıllık = türkkiye cumhuriyeti savunma bakanlığı bütçesine eşit bi kazanç yada türk telekomun 10 yıllık karı yada türkiye bankalarının 1 yıllık karı ediyor v.s v.s oranları düşürtsek bile akıl dışı rakamlar çıkar bu sadece örnekler arasından 1 tanesi

zaten öyle bi anlatacaklar ki güvenini kazansınlar iş gerçekten sağlam olsa cool takılır gelirsen skime gelmezsen skime tavırları olur bi kaç sefer bende gittim ilk dikkat ettiğim lider dedikleri kişi yani aylık yüksek paralar kazanan kişi lark içiyordu

Cia tarafından 29/Kas/12 09:25 tarihinde düzenlenmiştir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

KAÇ KAÇ KAÇ KAÇ KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ.

kıl payı kurtuldum ben de girmekten. çok yakın arkadaşlarımdan girenler de oldu, uzak dur hocam.

2000 verip giriyosun, sonra o 2000 i kurtamak için adamın gtünü yalıyosun gene kazanamıyosun.

KAÇ KAÇ KAÇÇ uzak dur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

benim arkadaş cahiilik yapıp bunlarla işe başlamış olayları nedir 1 ay sonra maaş falan veriyolarmı 

onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Arkadaş mega holding'den arkadaşlarım var onların arkadaşları paso mercedes arabalarının resimlerini paylaşıyor, sağol mega holding falan. Ne iş ? Birbirine site satarak kim kime araba alacak paray verir

Digital Marketing Manager / Health Tourism
Toplam Hit: 870 Toplam Mesaj: 6