Network Marketing Hakkında Düşünceleriniz(Mega Holding)
-
Selamlar Arkadaşlar
Network Marketing hakkında neler düşünüyorsunuz?
Sizce güvenli midir ?
Para Kazanılır mı ?
Çalışacağım eleman başlangıç olarak 2000 tl gibi bi rakam istediler falan filan.
Tabi ki kabul etmeyeceğim ama öyle bi anlattıklar ki yıllık kazanacağın para 100k falan dediler.
Sizinde düşüncelerinizi alayım dedim.
-
up
-
forumdaki diğer konulardan bilgi alabilirsin... genel görüş dolandırıcı oldugu benimde şahsi kanaatim öyledir.
onlarca marketing firması var hepsi toplamda 100 bin kişi toplamıştır
100.000 kişi x 100k yıllık = türkkiye cumhuriyeti savunma bakanlığı bütçesine eşit bi kazanç yada türk telekomun 10 yıllık karı yada türkiye bankalarının 1 yıllık karı ediyor v.s v.s oranları düşürtsek bile akıl dışı rakamlar çıkar bu sadece örnekler arasından 1 tanesizaten öyle bi anlatacaklar ki güvenini kazansınlar iş gerçekten sağlam olsa cool takılır gelirsen skime gelmezsen skime tavırları olur bi kaç sefer bende gittim ilk dikkat ettiğim lider dedikleri kişi yani aylık yüksek paralar kazanan kişi lark içiyordu
Cia tarafından 29/Kas/12 09:25 tarihinde düzenlenmiştir -
KAÇ KAÇ KAÇ KAÇ KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ.
kıl payı kurtuldum ben de girmekten. çok yakın arkadaşlarımdan girenler de oldu, uzak dur hocam.
2000 verip giriyosun, sonra o 2000 i kurtamak için adamın gtünü yalıyosun gene kazanamıyosun.
KAÇ KAÇ KAÇÇ uzak dur.
-
benim arkadaş cahiilik yapıp bunlarla işe başlamış olayları nedir 1 ay sonra maaş falan veriyolarmı
-
Arkadaş mega holding'den arkadaşlarım var onların arkadaşları paso mercedes arabalarının resimlerini paylaşıyor, sağol mega holding falan. Ne iş ? Birbirine site satarak kim kime araba alacak paray verir