Network Test Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

selamlar, beyler şöyle bir sorunum var, tüm kablolar zemin içinden geçen cat-6 kablolar olup saniyelik kesintiler dahi olmuyor. 48 girişli 4 adet 3com switch kullanıyorum. bir katta sorun yaşıyorum; 2008 server üzerinde logo tiger çalışıyor ve sql de anlık kopmalar oluyor dolayısıyla program hata veriyor kapanıyor :) patch yada switch de sorun olduğunu düşünüyorum ancak network test cihazıyla bunu yakalayamıyorum belki de patch de eski olduğundan dolayı oksitlenme oluştu bilemiyorum. patch panel söküp yenilemeden önce network'ü programla kontrol etmek istiyorum, ethernet üzerinden kontrol edebilirsem hangi girişlerde sorun olduğunu bulurum tabi böyle bir program varsa. var mı?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

takipteyim. birde ağdaki cihazların ağda ne kadar bantgenişliği falanda görülebilir mi 

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

netscan die dandik bi program var ama herşeyi gösterior nerde hangi swich hangi port vs

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    http://www.cisco.com/web/learning/netacad/course_catalog/PacketTracer.html ücretsiz olarak: http://www.colasoft.com/

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

pinglerde sorun yasaniyor mu onu kontrol et.

sql de sorun var bence

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 752 Toplam Mesaj: 5