Network Yardım ??
-
Şimdi Arkadaşlar 2 Tane Modem Var Biri İP Kameralar İçin. Diğeri Kullanıcılar İçin. Patch Paneller Sayesinde Bağlantılar Ayırılmış Durumda Fakat Kullanıcıların Modemi Belirli Aralıklarda Kendine Reset Atıyor Hatları Değiştirdim Olmadı Swichlere Baktım Normal Modemi Değiştirdim Gene Aynı Böyle Bir Sorunla Karşılaşmış Arkadaş Varmı Varsa Ve Çözdüyse Bana Yardımcı Olabilirmi.. ?
-
hoca bu sorun icin.. yapiyi bastan sona incelemek lazim .. tum makinalari cikarip tek br makinaya modemi baglayip oyle denermisin.. ? bakalim devam edecekmi
-
kardeş sistem çok karışık hiç birşeyin projesi yok binanın projesi olsa baştan dayayacam cat 6 ları. fakat tek bilgisayara bağlama gibi bi lüksüm yok. tüm muhasebe bu bağlantıdan yararlanıyor öyle bişi yapsam beni vururlar :)
-
abi soyle birsey yapman lazim .. sirket durdugu zaman gece orn is bitis surecinde.. sabaha kadar oturup bu sorunu cozebilirsin.) hemi elemanlarin isi aksamamis olur .. modemin versiyonunu guncellemeyi dene ..
-
fikir güzeldeşirkette mesailer kilitli :) + modemden kaynaklandığınızannetmiyorum çünkimodemi değiştirdiğim dede aynı sorun var.
-
kardeş çok klasik cevap olucak ama bunları bızıklamadan bu olayı çözemesinki sorunu ilk donanımda ara sonra yazılımda
Gece açık değildir . gece yapabiliyosan git yap
modemin tekini pasif et .Yeniden olup olmıcağını bekle ,eğer sorun bağlantıda ise rpiter al bitane : ) baktın olmuyor uçları tekrar çakmayı dene
Bulunduğun mekanda telefon görüşmeleri çok oluyor mu??? -
modem reset atiyorsa gider bi baska modem takar denersin reset sorunu ile patc panelin bi alakasi olmaz.
reset atiyor derken kapanip açiliyormu modem yoksa klitleniyormu bunu biraz aç nerde bu sirket?
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------modem reset atiyorsa gider bi baska modem takar denersin reset sorunu ile patc panelin bi alakasi olmaz.
reset atiyor derken kapanip açiliyormu modem yoksa klitleniyormu bunu biraz aç nerde bu sirket?
-----------------------------şimdi mürid kardeş senyazının tamamını okumadan modem değiştir dersen benne yapıyımdenedim diyorum. şirket antalyada bunun ne alakası var çözemedim daha hem sorunuçözdüm. sağolunyardımcıolmaya çalışan arkadaşlar. sorunu şu şekilde çözdüm swichleri değiştirerek :) portları bozukmuş. sağolun genede.
Toplam Hit: 1354 Toplam Mesaj: 8