Networkun Temelleri
-
İnşallah işinize yarar, bazı sistemleri öğrenmenizde fayda var, adamlar resimli güzel bir döküman hazırlamışlar, temel ilkeler üzerinde iyi durulmuş, incelerseniz faydasını görürsünüz
NETWORK TEMELLERİ
### Network nedir ?
### Network bileşenleri ?
### Network avantajları
### IP yapısı
### Subnetting
### Sharing
http://www.teknoalem.com/new/teknolojik-bilgi-ve-ders-notlari/network/network-temelleri.html -
ya bu switch olmadan ev ağı kuramaz mıyım? iki bilgisayarda aynı modeme bağlı paylaşımları da açık ama bi türlü birbirini göremedi şerefsizler
-
ağ isimlerine falan iyi bakın, ikiside aynı olsun, çalışma grubu,kapsama alanı falan, xp de ev ağı kurma sihirbazı var, değerleri yanı verirsen sorun olacağını sanmam
-
ağ isimleri falan aynı. tcp /ip kısmından birine 192.168.1.2 diğerine de 192.168.1.3 verdim (diğer kısımlar ortak). ikiside xp ve ve ağı kurma sihirbazını çok kez çalıştırdım. ikiside çalışma grubunda birbirlerini görüyo ama ulaşılamıyo. ne yapabilirm?
-
network konusuna girmeye karar vermiştim zaten. iyi para var buralarda. temelini almak iyi olur. arşivime ekledim pascal olayı bitsin inceliyecem hepsini ama güzele benziyor resimli felan :) sana saol demekten bıktım a.q. :D
Toplam Hit: 1870 Toplam Mesaj: 5