Networkun Temelleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    İnşallah işinize yarar, bazı sistemleri öğrenmenizde fayda var, adamlar resimli güzel bir döküman hazırlamışlar, temel ilkeler üzerinde iyi durulmuş, incelerseniz faydasını görürsünüz

NETWORK TEMELLERİ

### Network nedir ?

### Network bileşenleri ?

### Network avantajları

### IP yapısı

### Subnetting

### Sharing

http://www.teknoalem.com/new/teknolojik-bilgi-ve-ders-notlari/network/network-temelleri.html

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    ya bu switch olmadan ev ağı kuramaz mıyım? iki bilgisayarda aynı modeme bağlı paylaşımları da açık ama bi türlü birbirini göremedi şerefsizler

kenarda köşede takılırım ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ağ isimlerine falan iyi bakın, ikiside aynı olsun, çalışma grubu,kapsama alanı falan, xp de ev ağı kurma sihirbazı var, değerleri yanı verirsen sorun olacağını sanmam

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    ağ isimleri falan aynı. tcp /ip kısmından birine 192.168.1.2 diğerine de 192.168.1.3 verdim (diğer kısımlar ortak). ikiside xp ve ve ağı kurma sihirbazını çok kez çalıştırdım. ikiside çalışma grubunda birbirlerini görüyo ama ulaşılamıyo. ne yapabilirm?

kenarda köşede takılırım ben
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    network konusuna girmeye karar vermiştim zaten. iyi para var buralarda. temelini almak iyi olur. arşivime ekledim pascal olayı bitsin inceliyecem hepsini ama güzele benziyor resimli felan :) sana saol demekten bıktım a.q. :D

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 1870 Toplam Mesaj: 5