Nevzatnuri.Com'a Hayat Verelim. (Rica)
-
Arkadaşlar merhaba,
Biliyorsunuz deneme ve hikaye tarzında yazılar yazıyorum ve bunları sağda solda paylaşmaktan bıkmış durumdayım. Bir blog sitesi istiyorum. Aslında bunun için bana bir arkadaşım yardımcı olacaktı. Hatta Nevzatnuri.com adresini satın aldım ancak, ilgilenilemedi.
İstediğim basit bir blog sitesi. İlgilenebilecek birileri varsa çok sevineceğim.
Şimdiden teşekkürler. -
yardımcı olayım hocam hosting lazımsa onu da hallederiz güzel sade de bi wordpress teması kurarız :)
edit:böyle bi yardım mıydı hocam bu arada
slanger tarafından 26/Tem/13 12:18 tarihinde düzenlenmiştir -
blogger.com a giriyorsun gmail hesabinla giris yapip ucretsiz blogunu olusturuyorsun (orn: nevzatnuri.blogspot.com - nevzatinkalemi.blogspot.com) daha sonra yazilarini denemelerini hikayelerini blogspot.com'da actigin ucetsiz blogunda yayinliyorsun. hemen ardindan yeni bir sekme acik google.com a giriyorsun ve arama kelimesi olarak blogspot.com domain yönlendirme yazdiginda hemen 3.siradan itibaren hepsinde nevzatnuri.com adresini nevzatnuru.blogspot.com adresine nasil yonlendirecegin anlatilmis hatta youtube'a video bile yuklemisler.
-
saqeslanger bunu yazdı
yardımcı olayım hocam hosting lazımsa onu da hallederiz güzel sade de bi wordpress teması kurarız :)
Evet hocam. Zaten öyle garip garip isteklerim yok. Temasını seçeyim yeter. Yapacağım şey konu başlığı açıp içerik eklemek o kadar :)
-
NaZi_ bunu yazdısaqeslanger bunu yazdı
Evet hocam. Zaten öyle garip garip isteklerim yok. Temasını seçeyim yeter. Yapacağım şey konu başlığı açıp içerik eklemek o kadar :)
en temizi blogger hocam. açarsın hesabı domaini bağlarsın rahat edersin.
tema konusunda 1-2 tane sade tema biliyorum blogger'da onları bulup atarım hocu. akşam pm atıp hatırlat bana
-
blackhammer bunu yazdı
blogger.com a giriyorsun gmail hesabinla giris yapip ucretsiz blogunu olusturuyorsun (orn: nevzatnuri.blogspot.com - nevzatinkalemi.blogspot.com) daha sonra yazilarini denemelerini hikayelerini blogspot.com'da actigin ucetsiz blogunda yayinliyorsun. hemen ardindan yeni bir sekme acik google.com a giriyorsun ve arama kelimesi olarak blogspot.com domain yönlendirme yazdiginda hemen 3.siradan itibaren hepsinde nevzatnuri.com adresini nevzatnuru.blogspot.com adresine nasil yonlendirecegin anlatilmis hatta youtube'a video bile yuklemisler.
Hocam blogspot hesabı açtım ancak yönlendirme için araştırdığımda domaini google üzerinden açarak yönlendirme işlemini anlatmış. Ben NevzatNuri.com'u İsimtescil.com adresinden aldım ve inan bana henüz bu aldığım şeyle ne yapacağımı bile bilmiyorum :))