Newyork"A Gidiyorum
-
arkadaşlar yarın babamla birlikte gidiyoruz babamın işi için neyse ya bu aptal şehirde benim vodafone hattımı kullanabilirmiym :D saçma bi sorumu bilmiyorum bide orada fazla bilinmeyen ama görülmeye değer yerler varmı gidenlerin kesfetdigi...
-
vodafoneyi sikten bi hat sandın heralde.. mençıstıra senelerce sponsorluk yapmış bir firma ;)
-
lordvader newyorka bilet parasi var, uc kurusluk kasaya gider yok, nasil olcak? ;) cikar cebinden akrebi.
-
yok la nyc de gezilecek yer ne arasın.. bi caddesi var bol bol fotograf cekilirsin orda, bi de cay ocagi var zencilerin; koy cesmesinin orda. orda kıtlama çay iç. zencilerden tandır ekmegi yemeyi de unutma gelecegin siyasetçisi
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader newyorka bilet parasi var, uc kurusluk kasaya gider yok, nasil olcak? ;) cikar cebinden akrebi.
aga şirket karşılıyo ya :D bende para negezer:D -
ok ;))))
Manhattan 13. cadde 3. sokak uzerinde Hamdullah bey ve ogullari doner kebap salonu var, ogle yemegi icin uygundur, sonrasi yine ozgurluk aniti , central park felan olur.
-
LYCRa bunu yazdı:
-----------------------------yok la nyc de gezilecek yer ne arasın.. bi caddesi var bol bol fotograf cekilirsin orda, bi de cay ocagi var zencilerin; koy cesmesinin orda. orda kıtlama çay iç. zencilerden tandır ekmegi yemeyi de unutma gelecegin siyasetçisi
:D olur kardeş -
orada bi tane çhe tişörtü giy herkes sana sıcacık ve misafirperver davranıcaktır....? güven bana :))))))))))))))))
-
buruksu bunu yazdı:
orada bi tane çhe tişörtü giy herkes sana sıcacık ve misafirperver davranıcaktır....? güven bana :))))))))))))))))
giyerim hemde resimde çektiririm a.q:D yiyecegim dayak hepsinin a.q:d
Toplam Hit: 824 Toplam Mesaj: 9