Next Star Ve Star(Yada Sky) Box (Bi Bakın Hele)
-
Şimsi s.a arkadaşlar..
Geçenlerde bir şey duydyum next starın yeni uydu alcısının bir özelliği varmış .. Buna ek bir kart gibim bişi ekliyoruz bu sahede şifreli kanalları çözüyormuş..
Bide starmıdır sky box mıdır her ne ise bununlada kart ve internet bağlantıısı ile lig tv dahil şifreli kanallar çözülüyormuş..
evet biliyorum lig tv her 15 dakkada bir değiştiryor şifreyi ama bu recievirin özellğide bu zaten sadece 5-10 saniyelik bir kayıp oluşuyormuş . Ve maçını izlemeye devam ediyormuşsunuz ....
şimdi bu şeyler hakkında engin bilgileirnize dayanıyom :D
Aydınlatın bu Xursiyi...
(Eğer bildiğiiniz kaliteli şifresiz kanal izleme yöntemöi varsa söleyin. Yani şifreli kanallarda mesela hotbird in spor kanalları falan...)
-
külliyen yalan ben kendim sansui free tv ve next star yetkili servisinde çalışıorum sıyırmış kim demişse
-
bedava $ifreli kanal istiosan ben dreambox diyim gerisini sen ara$tir ;)
bu konulari da ulu orta konu$mayin. pmle halledin -
Evet o aleti digiturke bile bağlıyolar :) next star vs. bağlanması normaldir.Yalnız uzun süre öncesinden hatırladığım kadarıyla fiyatı biraz kabarıktı.
-
ßenim ßildiğim Kadarı İle Şuanda Digitürk Kırılamıyor.. ßir Ara " Opos " Kart İle Digirtürk Maç ve Sinema Paketlerini Açardık.. Ama Şimdi Olmuyor..
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------
ßenim ßildiğim Kadarı İle Şuanda Digitürk Kırılamıyor.. ßir Ara " Opos " Kart İle Digirtürk Maç ve Sinema Paketlerini Açardık.. Ama Şimdi Olmuyor..
-----------------------------Olabilir uzun zaman öncesinden hatırladığımı söyledim zati xD
-
Tabi ßenim Elimde 300 Dolarlık " Opos " Kart Patlamışdı :))) Hiç Unutmam Şimdi ßile Söverim.. Tam Müşteriye Satacağım Zamanlar Sistem ve Şifreleme Kombinasyonu nu Değiştirmişlerdi.. ßen Göte Gelmiştim (: