Nexus 4 Dokunmatik Ve 5.1 Güncelleme Problemi
-
Günaydın herkese, nexus 4 telefonum rootlu 5.0 lollipop kurulu telefon aylardır 5.1 güncellemesini aldı ancak rootlu olduğu için güncelleme kurulurken hata veriyor. Şimdi sormam gerek soru şu müridler benim bu telefonun içinde bulunan farklı numara ile kayıtlı bir uygulama hesabım var takdir edersiniz ki numara şuan elimde değil belkide iptal oldu bilmiyorum. Eğer programı yeniden kurarsam doğrulama mesaj isteyeceği için durum baya zor oluyor. Benim bu sadece bu uygulamayı bir şekilde yedekleyip telefonun sürümünü yükseltebileceğim bir yöntem var mıdır ?
İkinci olarak sorum ise şu telefon bugün değişik bir darbe aldı üzerine ama cebimdeydi yani çok çok ağır bir darbede değildi aslında ama ben ondan şüpheleniyorum. Ekran üzerinde hiç bir iz olmamasına rağmen ekranın dağ tarafında bir dikdörtgen alan dokunmatiğe kapalı yani algılamıyor benim bastığımı. Arada bir düzeliyor sonra tekrar geliyor.
http://i.hizliresim.com/ylMblj.jpg - Şu şekilde gördüğünüz gibi maviler ilk dokunuş kırmızılar ikinci dokunuş olarak geçiyoro dikdörtgenin üzerinden geçtikçe bir tane daha basılmış gibi oluyor. Ayrıca dikey olanhiçbir kaydırma dokunuşu algılamıyor ama yatay olarak kaydırdığımda algılama yapıyor. Yani buton olsa o bölgede çalışmıyor ama ekranı kaydırabiliyorum. O dikdörtgen mxplayerde dizi izlerken dokunmayı kilitlediğimde bir süre saydan bir şekilde ekranda kaldı ekranı açıp kapatınca gitti. Telefon yavaş yavaş veda mı ediyor anlamadım gitti.