Nexus 4 Root Problemi ?
-
Merhabalar daha önce bir konu açmıştım androidle ilgili ancak şimdi olay daha farklı boyuta geldi. Derdim sadece telefonu rootlamak oldu. Ya şu işi bir bilen yokmudur sabahtan beri bir sürü makale okuyorum hepsi aynı şeyi diyor ama ben hala sadece bootloader kilidini açabildim root yapamadım üstüne telefondaki herşeyde silindi. Silinsin gitsin artık inat ettim şu root işini yapıcam hoca toolkitler mala bağladı usb modu açık ama hiç biri görmüyor telefonu. fastboot ta sıkıntı yok ama telefon açılınca tırta bağlıyor hoca.
Varmıdır bilen eden ille konu altına yazmasına gerek yok özel mesajada razıyım hoca kafayı yicem kendimi kötü hissettim yapamayınca 10 yaşındaki velet bile yapmış ya.
Cihaz : Nexus4
Android sürüm : 4.4.2
-
hocam bende nexus 4 kullanıcısıyım ayrıca telefonu kaç kere rootladım kaç kere custom rom attım hatırlamıyorum şimdi sana bi program önericem çok basit tek tuşla root yapacaskın :)
siteye git hocam önce google usb Abd driver ı indir akur arkasından toolkiti aç toolkitte Cilick menu var oraya gir E.R.R mode a tıkla bitmiştir eğer fast mode de aç derse zaten tıkla diyo sana çok kullanışlı bi program :)
batuhanboran95 tarafından 01/Şub/14 13:30 tarihinde düzenlenmiştir -
batuhanboran95 bunu yazdı
hocam bende nexus 4 kullanıcısıyım ayrıca telefonu kaç kere rootladım kaç kere custom rom attım hatırlamıyorum şimdi sana bi program önericem çok basit tek tuşla root yapacaskın :)
siteye git hocam önce google usb Abd driver ı indir akur arkasından toolkiti aç toolkitte Cilick menu var oraya gir E.R.R mode a tıkla bitmiştir eğer fast mode de aç derse zaten tıkla diyo sana çok kullanışlı bi program :)
dostum şu driver ı benim pc otomatik kurdu acaba ondan dolayımı görmüyor bu programlar telefonu valla aklıma görmemesi için tek sebep o geliyor şuan.
-
Altair bunu yazdıbatuhanboran95 bunu yazdı
dostum şu driver ı benim pc otomatik kurdu acaba ondan dolayımı görmüyor bu programlar telefonu valla aklıma görmemesi için tek sebep o geliyor şuan.
ne varsa almanlarda var dicemde dostum şimdi root olmadı yine :D root checker da
SU : su found
Root Access : no acces
diyor. Bir ayar mı çekmek lazım şimdi anlamadım ben.
Edit : Tamam la oldu. Olm çok sevindim lan. Eyvallah Sağolasın.
Altair tarafından 01/Şub/14 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
olacak tabi ya ne demek kardeşim herzaman :)
-
İbretlik tespitimide konuya yazayım root yapınca hiçbirşey gitmiyor ama sanırım ben bootloader kilidini açarken yanlış birşey yaptım. Fotoğraflar falan gitmiş ama sistem dosyaları olduğu gibi duruyor daha önce girdiğim wifi şifrelerini vs. görebiliyorum şimdi.