Nexus 5 Yardım
-
Merhabalar bugün nexus 5 aldım ancak bir türlü leptopa bağlayamadım. USB ayıklamayıda açtım. USB yi takıyorum dıdıt diye ses gelio telefon sarj oluyo ancak telefona giremiyorum. Bir kaç kere aygıt yazılımı yükleniyor dedi ama yüklemedi başarısız oldu
-
http://www.lg.com/tr/destek/pc-suite
kurulu degilse kur
kady tarafından 26/May/14 17:51 tarihinde düzenlenmiştir -
kady bunu yazdı
Nexus 5 için LGD821 i seçiyorum ama program çıkmıyor hoca
-
USB yi taktığımda " aygıt sürücüsü aranıyor" falan diyo ama sonra "sürücü bulunamadı" diye hata veriyor yok mu bilen çözümü ya
-
güncel
-
Sürücü bulunamadı penceresi çıktıktan sonra orada bir yerlerde ayarları değiştirme seçeneği olması lazım oradan "otomatik ara(önerilen)" seçersen sorunun çözülür hoca.
Aynısını ben de yaşamıştım öyle yapınca düzeldi.
Veya windows updatede araştır diye bir seçenek te olabilir.
DadasAdam tarafından 26/May/14 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdı
Sürücü bulunamadı penceresi çıktıktan sonra orada bir yerlerde ayarları değiştirme seçeneği olması lazım oradan "otomatik ara(önerilen)" seçersen sorunun çözülür hoca.
Aynısını ben de yaşamıştım öyle yapınca düzeldi.
Veya windows updatede araştır diye bir seçenek te olabilir.
yok malesef hocam yabancı bi forumdan baka baka sürücüyü yükledim ancak yine görmüyo ya
balbazar tarafından 26/May/14 19:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefonda usb koruma var mi ayarlarda. Aygitlara guven disk olarak calistir gibi bir sey olmali.
-
ayarlar kısmında usb baglantı tıpı gıbı bırsey olucak onu yanlıs hatırlamıyorsam medya yonetıcısı yada depolama bırımı bole bısı olması lazım versa bunu sec tak yata usb ıle ılgılı bı ayar bulursan tabı vardır oraları kurcala fazlada kurcalama :)
-
yapamadım ama airdroid diye bi uygulamayla bağlantıyı kablosuz olarak gerçekleştirdim bunada şükür