Ney Fiyatları?
-
bilgi kaynağı google'da pek birşey bulamadım ortalama fiyatlarla ilgili buraya sorayım dedim. bir tanıdık vasıtasıyla ney alacağım da 150lira fiyat çekti, ney iyi kaliteli bir ney ama kız neyiymiş heralde. fiyat nasıl, iyi mi? değilse alabileceğim bir yer önerebilecek olan var mı?
-
hocam arkadaşım her sene mersinden kamış kesip gelir, fiyatları parçalarında kullanılan malzemeye göre değişiyo. manda boynuzu beşpare? gibi isteklere göre göre değişiyo mesela.
-
Başlangıç içinmi ?
Başlangı içinse gittigidiyor.com dan almıştım 39 tl ye kampanya vardı
bak bakalım hala varmı kız ney ( kamış ) + kılıfı + eğitim cd si
tertemiz kamış gelmişti..
-
hocam şimdi benim boy 1.93, kız neyi filan da olmuyor galiba boyun uzunluğu sebebiyle, baktım şah neyi lazımmış bana. ona verdiği fiyat da buymuş. gittigidiyor'dakileri biliyorum ama plastik galiba onlar hocam. evet ilk defa alıyorum bu arada.
-
boyum 1.85 ?? Kim dmeiş kız ney olmuyor diye ??
Boyun 1.60 dan kısa ise sadece ney oranı değişir yani tavsiye edilir kısa neyler yoksa uzun boyda bi değişim yok ki ?
kız ney çok rahat oluyor.
hiç olmadı bi müzik markete git eline al dene öyle gör ne demek istediğimi anlarsın
-
hocam ben almıştım bir ay önce kız net 20 lira plastikten yapılıyor. Ayrıca adam ses çıkarmaya başladığın zaman kamış ney alacaksan düzgünce getir 20 liraya geri alırım dedi 80 liraya sana kamış ney veririm güzel dedi. bilgin olsun.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
boyum 1.85 ?? Kim dmeiş kız ney olmuyor diye ??
Boyun 1.60 dan kısa ise sadece ney oranı değişir yani tavsiye edilir kısa neyler yoksa uzun boyda bi değişim yok ki ?
kız ney çok rahat oluyor.
hiç olmadı bi müzik markete git eline al dene öyle gör ne demek istediğimi anlarsın
-----------------------------adamı arayıp tekrar konuşayım hocam ben en iyisi, bir pdf dosyası vardı da boya göre sıralamış ney tiplerini. 180-185 arası kız neyi 190-195 arasına da şah neyi diye eşleştirmiş, o yüzden söyledim ben.
-
u-f-d ile bir iletişime geç içersen