Neymiş Bu Gergedan Boynuzu?
-
kullandıgım olmadı ama aradım dedim karşımdaki odunun teliyse de işe yarar mı diye yarar dedi yaramazsa dedim ne yapacaz iade ediyoruz panıız dediler radyoda bu tv de bu rodyo cok denk geliyor ne zaman arabaya binsen denk geliyom
sormak istedigim işe yarıyormu aradın taradım bir yoruma rastlamadım kendi siteleri harim biri anlatsın yoksa arayıp sövecem millletin iktidarsızlık sorunu sizi mi gerdi yada bu kadar abazayla nasıl ugraşacaz diye :D
-
Arkadaş aldı hocam bi poha yaramıyormuş.Osmanlı topu diye bi zımbırtı var o işe yarar lazımsa eğer :D
-
bana degil karşı cinse erken bırakıyor koşuyu işe yararmı :)
-
Foxxxxxx bunu yazdı
ahahah beline kuvvet dedeeeee :)
-
inanmayin oyle safsatalara,
adam radyoda bagiriyor; gergedan boynuzunun kilosu bilmem kac yuzbin dolar diye
bu tozdan hap yapacaksin ve bugune ozel kampanya ayagiyla icinde ne oldugu belli olmayan haplari icireceksin.
birde bunun bugune ozel ucretsiz gonderiyoruz versiyonu var ki akillara zarar,
adam ilaci ucretsiz gonderiyoruz ama kargo ucretini sen odeyeceksin zaten onu biz almiyoruz kargo firmasi aliyor diyor
kargo ucreti : yaklasik 15 TL (:
tablet satislari varki ona hic girmiyeyim al colugun cocugun oynamaya calisirken kafayi yesin,
-
underzero bunu yazdı
inanmayin oyle safsatalara,
adam radyoda bagiriyor; gergedan boynuzunun kilosu bilmem kac yuzbin dolar diye
bu tozdan hap yapacaksin ve bugune ozel kampanya ayagiyla icinde ne oldugu belli olmayan haplari icireceksin.
birde bunun bugune ozel ucretsiz gonderiyoruz versiyonu var ki akillara zarar,
adam ilaci ucretsiz gonderiyoruz ama kargo ucretini sen odeyeceksin zaten onu biz almiyoruz kargo firmasi aliyor diyor
kargo ucreti : yaklasik 15 TL (:
tablet satislari varki ona hic girmiyeyim al colugun cocugun oynamaya calisirken kafayi yesin,
bizim burda biri telefon almıştı yüz küsür liraya 1 ayı dolmadan çöpe gitti telefon
-
Foxxxxxx bunu yazdı
Yarıyormuş hocam her iki tarafa atış serbest :D
-
iki bira içip müzik dinleyeyim diyorum yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor reklam.. iğreniyorum artık bu reklamdan
-
anam avradım olsun diyodu biride.
anasını avradına gergedan boynuzu :D