Neymiş Bu Gergedan Boynuzu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

kullandıgım olmadı ama aradım dedim karşımdaki odunun teliyse de işe yarar mı diye yarar dedi yaramazsa dedim ne yapacaz iade ediyoruz panıız dediler radyoda bu tv de bu rodyo cok denk geliyor ne zaman arabaya binsen denk geliyom

sormak istedigim işe yarıyormu aradın taradım bir yoruma rastlamadım kendi siteleri harim biri anlatsın yoksa arayıp sövecem millletin iktidarsızlık sorunu sizi mi gerdi yada bu kadar abazayla nasıl ugraşacaz diye :D

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Arkadaş aldı hocam bi poha yaramıyormuş.Osmanlı topu diye bi zımbırtı var o işe yarar lazımsa eğer :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bana degil karşı cinse erken bırakıyor koşuyu işe yararmı :)

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

ahahah beline kuvvet dedeeeee :)

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

inanmayin oyle safsatalara,

adam radyoda bagiriyor; gergedan boynuzunun kilosu bilmem kac yuzbin dolar diye

bu tozdan hap yapacaksin ve bugune ozel kampanya ayagiyla icinde ne oldugu belli olmayan haplari icireceksin.

birde bunun bugune ozel ucretsiz gonderiyoruz versiyonu var ki akillara zarar,

adam ilaci ucretsiz gonderiyoruz ama kargo ucretini sen odeyeceksin zaten onu biz almiyoruz kargo firmasi aliyor diyor

kargo ucreti : yaklasik 15 TL (:

tablet satislari varki ona hic girmiyeyim al colugun cocugun oynamaya calisirken kafayi yesin,

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

inanmayin oyle safsatalara,

adam radyoda bagiriyor; gergedan boynuzunun kilosu bilmem kac yuzbin dolar diye

bu tozdan hap yapacaksin ve bugune ozel kampanya ayagiyla icinde ne oldugu belli olmayan haplari icireceksin.

birde bunun bugune ozel ucretsiz gonderiyoruz versiyonu var ki akillara zarar,

adam ilaci ucretsiz gonderiyoruz ama kargo ucretini sen odeyeceksin zaten onu biz almiyoruz kargo firmasi aliyor diyor

kargo ucreti : yaklasik 15 TL (:

tablet satislari varki ona hic girmiyeyim al colugun cocugun oynamaya calisirken kafayi yesin,

bizim burda biri telefon almıştı yüz küsür liraya 1 ayı dolmadan çöpe gitti telefon

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

Yarıyormuş hocam her iki tarafa atış serbest :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

iki bira içip müzik dinleyeyim diyorum yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor reklam.. iğreniyorum artık bu reklamdan

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

anam avradım olsun diyodu biride.

anasını avradına gergedan boynuzu :D

Toplam Hit: 1501 Toplam Mesaj: 9