NFC İle Kredi Kartı Ödemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler bu olay çıktı mı ? Pasoyu, kredi kartını vs tanıtıp cüzdan taşımaktan kurtulmak istiyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Beyler bu olay çıktı mı ? Pasoyu, kredi kartını vs tanıtıp cüzdan taşımaktan kurtulmak istiyorum.

sanmıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Daha çıkmadı. NFC teknolojisi 2 yıldan uzun süredir var ama bunu destekleyecek yazılımı kimse yapmıyor. Apple da bunu biz yakında yapacağız diye bas bas bağırıyor. Tanıtımda da NFC teknolojisinin ilk kez üretilmiş gibi lanse edilmesinin sebebi bu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Daha çıkmadı. NFC teknolojisi 2 yıldan uzun süredir var ama bunu destekleyecek yazılımı kimse yapmıyor. Apple da bunu biz yakında yapacağız diye bas bas bağırıyor. Tanıtımda da NFC teknolojisinin ilk kez üretilmiş gibi lanse edilmesinin sebebi bu.

Apple teknoloji harikası değil, ticaret harikasıdir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

iş bankasının parakod var. bi nebze benziyor dediğin olaya.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Apple teknoloji harikası değil, ticaret harikasıdir.

Benim yazdığım yazı da aksini iddia etmiyor zaten. 2 yıllık teknolojisi ticarete ilk biz dökeceğiz diyorlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ben Ankarada ulasimda kullanilan EGO kartini denedim, apk ile telefona tanittim karti ama turnikede ki alet gecersiz kart uyarisi verdi.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

samsung denedi yapamadı

turkcell denedi yapamadı

apple yaptı olacak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

şu an iş bankası uyumlu hacı. sadece o var bildiğim güncel kullanılan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şöyle bir reklam buldum :

http://youtu.be/8U5OsNQ-nTc

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

başbakan açıkladı aralıkta yeni kimlikler dağıtılmaya başlanıyor. özelliklerini tam bilmiyorum ama eskiden okuduğuma göre banka kartı olarak da kullanma şansın var.. kredi kartı olayını bilmiyorum tabi.. çok uzattılar bu yeni kimlikleri.. tubitaktaki sorumlu ekiple bile görüşmüştüm bu projeyle ilgili kaç yıl geçti aradan.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 11