NFC İle Kredi Kartı Ödemesi
-
Beyler bu olay çıktı mı ? Pasoyu, kredi kartını vs tanıtıp cüzdan taşımaktan kurtulmak istiyorum.
-
Mustafa bunu yazdı
Beyler bu olay çıktı mı ? Pasoyu, kredi kartını vs tanıtıp cüzdan taşımaktan kurtulmak istiyorum.
sanmıyorum
-
Daha çıkmadı. NFC teknolojisi 2 yıldan uzun süredir var ama bunu destekleyecek yazılımı kimse yapmıyor. Apple da bunu biz yakında yapacağız diye bas bas bağırıyor. Tanıtımda da NFC teknolojisinin ilk kez üretilmiş gibi lanse edilmesinin sebebi bu.
-
qoqo bunu yazdı
Daha çıkmadı. NFC teknolojisi 2 yıldan uzun süredir var ama bunu destekleyecek yazılımı kimse yapmıyor. Apple da bunu biz yakında yapacağız diye bas bas bağırıyor. Tanıtımda da NFC teknolojisinin ilk kez üretilmiş gibi lanse edilmesinin sebebi bu.
Apple teknoloji harikası değil, ticaret harikasıdir.
-
iş bankasının parakod var. bi nebze benziyor dediğin olaya.
-
Mustafa bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Apple teknoloji harikası değil, ticaret harikasıdir.
Benim yazdığım yazı da aksini iddia etmiyor zaten. 2 yıllık teknolojisi ticarete ilk biz dökeceğiz diyorlar.
-
Ben Ankarada ulasimda kullanilan EGO kartini denedim, apk ile telefona tanittim karti ama turnikede ki alet gecersiz kart uyarisi verdi.
-
samsung denedi yapamadı
turkcell denedi yapamadı
apple yaptı olacak.
-
şu an iş bankası uyumlu hacı. sadece o var bildiğim güncel kullanılan
-
Şöyle bir reklam buldum :
-
başbakan açıkladı aralıkta yeni kimlikler dağıtılmaya başlanıyor. özelliklerini tam bilmiyorum ama eskiden okuduğuma göre banka kartı olarak da kullanma şansın var.. kredi kartı olayını bilmiyorum tabi.. çok uzattılar bu yeni kimlikleri.. tubitaktaki sorumlu ekiple bile görüşmüştüm bu projeyle ilgili kaç yıl geçti aradan..