NFO Makers Çoğu İn One :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar programları tam çözemedim ama nfo uzantılı dosya yapmaya yarıyo,galiba o crackların yanında olan hiç bi işe yaramayan dosyalardan yapıyo :D ama başka daha yararlı bişeyde olabilir.Virüs,server falan yok dosyalarda.Zaten indiren adam biliyodur ne işe yarıycaını,ben sadece şifresini veriyim gerisi size kalmış
    Şifresi :
    ---RudeboY---
    Linki unuttuk yahu :P
    http://rapidshare.de/files/29008424/NFO_Makers.rar.html
    Başka bişi buraya yazmıyorum arşivin içinde yazıyo zaten :)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    nfo lar güzeldir. Mesaj falan veriyolar =). Nfo lar crackerlarda yaptıkları crackleri falan listelemek ve düzenli tutmak için gerekli. gereksiz falan değil =D

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sağol ekledim arşive :)
    osiris in dediği gibi nfo lar gereklidir..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Hyr ben cracker olmadığım için bilmiyorum :P benim tek yaptıım crackerlık freeserials.coma girip crack serial bulmak :P :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Nfo lar dos zamanından kalma şeyler o yüzden hala o eski şekillerini .doc yapıp resimlerle değiştirmiyorlar. Crackerlar arasında da hackerlar gibi birbirilerine mesajlar verme laf atmalar saygı sunmalar vardır (indexte olduğu gibi) nfolar crackerların imzasıdır. Crackerların nfolarını toplıyan sitler vardı yıllar geçtikçe nfolar gelişiyor. Tarihte belgeler varsa crackerların tarihide nfolardan oluşan belgelerle kabul edilmiştir =D. Türklerde arasında öle bişi yok. canım istedi yazdım :P

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abi zaten Türk cracker ben hiç görmedimde duymadımda :D Türkler ben heykır olcam çabasında,bunun için sürekli siteleri gezip program arıyolar.Bunu yapana kadar git bi programlama kitabı al,ne bileyim bişeyler öğren ondan sonra ne yapcaksan yap :) benim gibi program kullanırsan sadece heykır sanarsın kendini ama pcnde bi kamyon açık olur yol geçen hanına döner :P yada forumunu en basit numarayla indirirler(bknz. isko(mavideniz):P) yani Türkler gösteri peşinde,Türk cracker yok bu yüzden,olmadıından bilmiyorum tabi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Osiris bi yazdın ki insanın ASM ögrenip cracker olası gelio valla...

Sakin ol hocam : ) Muhtemelen bizim gordugumuz o sekilli afilli imzalar da iskorpitx vs gibi crack alemının lamerlerındendir cogunlukla...

( Not: Warez - crack olaylarını bılmem anlamam )
Toplam Hit: 608 Toplam Mesaj: 7