folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder NFS Undercover Hata..

NFS Undercover Hata..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek

hocalar bu oyunu yükledim oyun çok da güzel ama arada exe hatası veriyordu bnde kapatıp yeniden açıodum fln şimdi tek b yarış kaldı ve o yarışa girdiğğim an hata veriyor yeni crack indirdim onu attım paul.dll varmış onu da attım ama fayda etmedi yeni bi crack mi lazım acaba? saolun şimdiden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Patch at diyecemde patchi cikmamisti galiba.

Vista'ysa isletim sistemin admin komutu vermisindir mutlaka.

O yarisa gelince atiyosa direk oyunun klasorundeki o yarisla ilgili dosyalar ya bozuktur ya eksiktir.

Bendede taa NFS: Underground'da %69'daki bi yarista oyundan atiyodu, oyunu baska bi yerden indirdim duzelmisti.

Undercover pekte iyi bi oyun degildi haci hem, NFS: Shift geliyo yeni yapimcilarla. Kokpit kamerasi, level atlama sistemi, gelisen surus modu, simulasyon havasi falan falan NFS bayagi degisiyo.

Aah nerde o NFS 2'ler...

Alirdik FZR2000'i ucardik hayali pistlerde...

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    hocam baslik yanlis olmus :D Crack li oyunlardan pek fazla bisey bekleme :D Orjinal oyunu hatasiz calisiyor...

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek
    walla hocam çok pahalı orjinal de anca buna gücümüz yetiyo.. umarım dediğinz gibi shift gelirde iii olur.NFS de en çok istedğim şey kokpit kamerasıydı.. umarım en kısa zamanda çıkar.. saolun bu arada...
Toplam Hit: 1447 Toplam Mesaj: 4