Ngage Yazılımı Ve Müzik Programı.
-
Arkadaşlar ngage için müzik programı lazım da sanırım Symbian OS 6.1 serisi internette baya aradım bulamadım..
Acaba yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Varsa şimdiden teşekkürler.ha bi de oluyosa 6.1 i 9.1 yapabilir miyiz?
-
lgc jukeboxu kur işini halleder.Ama ALLAH RIZASI İÇİN SYMBİAN YÜKSELTİLEBİLİRMİ DİE SORMASIN artık insanlar :S güzel olurdu elbet ama hayır,yükseltilebilseydi herifler yeni telefonları nası satıcaktı?Ruslar telefon modifiyesinde en iyilerdir ama onlar bile yapamıyor!!!
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar ngage için müzik programı lazım da sanırım Symbian OS 6.1 serisi internette baya aradım bulamadım..
Acaba yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Varsa şimdiden teşekkürler.ha bi de oluyosa 6.1 i 9.1 yapabilir miyiz?
-----------------------------
İndir Dostum :http://88.249.33.106/upload/445252 2 tane program OS 6.1 .. Symbian versionu değiştirilemez .Fakat tlf. yeni versionu çıktığı zaman onu yükletebilirsin.
-
Yok güncelleştirmeler falan oluyo nss nsu yükleyip kod değiştirmeler falan var belki alakalıdır yükseltebiliriz diye söyledim sonra bana da mantıksız geldi :)
Neyse Teşekkürler..
Toplam Hit: 1501 Toplam Mesaj: 4